Skocz do zawartości

[Amortyzator] Gdzie model 2011?

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, że do niczego innego się nie nadaje taka pompka :/

E tam! Od razu nie nadaje się! Nie raz pompką do amora pompowałem dętkę w rowerze po złapaniu kapcia i wymianie. A zupełną ekstremą było pompowanie zapasowego koła w aucie. Trwało to z godzinę a wyglądałem jak szympans zabawiający się w krzakach.

Były kiedyś na forum opisywane akcje ze ścieraniem numerów seryjnych itp., więc ja bym sobie dał spokój. Ktoś się wypowiadał, że niby teraz jest trochę lepiej, ale nie potwierdzę tego.

Raidon z 2008 roku to już przestarzała dość konstrukcja ze starym tłumikiem bez regulacji odbicia i goleniami, które wyglądają po jakimś czasie jak kupa... Celowałbym w nowsze Raidony jeśli już. Powiedz jeszcze w jakiej cenie ten Raidon?

Hej, ja bym tak nie czekał tylko teraz zadzwonił pod ten numer. Z tego co kojarzę to ceny Suntorów (szczególnie tych nowych) mają iść w góre. Jak się skończą wyprzedarze starszych roczników to będzie problem. Ja równiez polecam ten sklep, kupilem tam Raidon i to w bardzo okazjonalnej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...