ugupu Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Szkoda, że do niczego innego się nie nadaje taka pompka :/ E tam! Od razu nie nadaje się! Nie raz pompką do amora pompowałem dętkę w rowerze po złapaniu kapcia i wymianie. A zupełną ekstremą było pompowanie zapasowego koła w aucie. Trwało to z godzinę a wyglądałem jak szympans zabawiający się w krzakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 No tak To nieźle Kupię tą pompę, kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jak popyt kształtuje cenę: http://allegro.pl/sr-suntour-epicon-l-o-d-140mm-super-cena-i3991661064.html jeszcze z czarną anodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Chyba jednak nie. Ten widelec wisi na Allegro odkąd pamiętam. Czasem taniej, czasem drożej, a i tak nikt tego nie chce. Co zresztą nie dziwi. Za 800zł można mieć egzemplarze nowsze, lżejsze i bez złażącej z górnych goleni powłoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie do końca się zrozumieliśmy. Nowe chodzą za ok. 8 stówek to może trafi się naiwniak i kupi staroć trochę tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Od tego allegrowicza można spokojnie kupowac? Jeśli nie dostane nigdzie korzystnej ceny, to własnie od niego mam zamiar zakupic amortyzator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie warto tego modelu za taką cenę. Co do allegrowicza się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Chodzi mi o Raidona z bodajże 2008 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Były kiedyś na forum opisywane akcje ze ścieraniem numerów seryjnych itp., więc ja bym sobie dał spokój. Ktoś się wypowiadał, że niby teraz jest trochę lepiej, ale nie potwierdzę tego. Raidon z 2008 roku to już przestarzała dość konstrukcja ze starym tłumikiem bez regulacji odbicia i goleniami, które wyglądają po jakimś czasie jak kupa... Celowałbym w nowsze Raidony jeśli już. Powiedz jeszcze w jakiej cenie ten Raidon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Najlepiej około 350zł. Wcześniej zależało mi na wersji R z manetką, ale myślałem, że będę miał więcej kasy. Jednak nie :/ Więc musze zadowolic się chyba wersją L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Chodzi mi o Raidona z bodajże 2008 roku. Nie warto. Golenie po wytarciu anody wyglądają podle, tłumik też tak sobie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Widzę, że masz Krossa biało-czerwonego to może byś dorzucił 20zł do wersji białej LOD z 2011 roku, która już przyzwoicie wygląda i chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Gdzie znajdziesz za 350,- + 20,- z 2011r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Krossa mam, ale czarno-czerwonego Avatarem się nie sugeruj Bardziej odpowiadałby mi czarny widelec, a 20 zł mogę dorzucic pewnie jakoś. Gdzie dostanę jeszcze w takiej cenie poza tym linkiem gdzies wyżej po rabacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 @michu w Activii z rabatem. @giercio28 napisz na GG w sprawie amorka 24519951, czego oczekujesz itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Mogę wiedziec do kogo jest ten numer GG? Tam do Activi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Tak, może coś ugadasz ciekawego, bo mi się udało w bardzo dobrej cenie Epicona kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Okej, to zapiszę sobie ten numer a jak przyjdzie czas kupna to będę negocjował cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawtaz Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hej, ja bym tak nie czekał tylko teraz zadzwonił pod ten numer. Z tego co kojarzę to ceny Suntorów (szczególnie tych nowych) mają iść w góre. Jak się skończą wyprzedarze starszych roczników to będzie problem. Ja równiez polecam ten sklep, kupilem tam Raidon i to w bardzo okazjonalnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Tylko teraz niestety brakuje mi jeszcze do tego amortyzatora :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Spokojnie, zawsze się coś znajdzie, a nie sądzę, żeby bardzo poszły w górę ceny Suntourów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Cała rowerówka pójdzie w górę. Koty wariują, temperatura rośnie, wiosna idzie. Czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Amorek tak za miesiąc wjedzie.Taki mały off top. W Tektro Auriga Comp wokół tłoczka pojawił mi się olej.. Na forum wyczytałem, że uszczelki, ale mam gwarancje. Jakby nie uznali to jaki koszt takich uszczelek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 http://www.aljot.pl/ Chyba dystrybutor Tektro, więc pisz do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giercio28 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Okej, w razie coś to będę pisał tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.