elberet Napisano 20 Października 2009 Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale światełka miej jakieś. czy nawet opaske na nodze odblaskową. bo członkostwo w klubie drogowych ninja to nie jest powód do dumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 22 Października 2009 Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jednak zdecydowałem się i kupiłem GP 4000 S.Dzięki za pomoc w podjęciu decyzji Jażem .Zobaczymy jak się na tym śmiga,tanie niestety nie były no cóż ,mam nadzieje że są warte swojej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Niedawno stałem się posiadaczem pięknego Gianta TCR. Muszę tylko zmienić jeszcze mostek na krótszy i można śmiało jeździć. Rama: Giant TCR Compact Widelec: Giant Carbon/Alu Przerzutka tył: Shimano 105 Przerzutka przód: Shimano 105 Klamkomanetki: Shimano 105, 9speed Kaseta: Shimano 105, 9 speed Hamulce: Shimano 105 Korby: Shimano 105 175mm, 52-42-30T Mostek: Deda Logo 120mm Kierownica: Deda Piega (44cm) Sztyca: no name Siodło: Scott Koła: Shimano WH-R 550 Opony: Continental Grand Prix Pedały: Shimano M540 Więcej zdjęć w mojej galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ładna maszynka,ale chyba tej małej tarczy nie wykorzystasz.Ile waży rowerek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Wyboru nie miałem, a chętnie bym wymienił się na korbę 2 rzędową razem z klamkomanetką . Waży poniżej 9kg, ale dokładnej wagi nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezdred Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Wyboru nie miałem, a chętnie bym wymienił się na korbę 2 rzędową razem z klamkomanetką . Waży poniżej 9kg, ale dokładnej wagi nie znam... Klamkomanetki nie trzeba raczej zmieniać bo mam chyba ten sam model 105 co ty z tego co widzę i jest ona kompatybilna z 2 i 3 rzędowym napędem..nawet jest w necie instrukcja jak to działa. No chyba, że o czymś nie wiem:) Podoba mi się kolorystycznie maszynka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serav Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ale światełka miej jakieś. czy nawet opaske na nodze odblaskową. bo członkostwo w klubie drogowych ninja to nie jest powód do dumy. Oczywiście światło z tyłu jest, nawet podczas gęstej mgły dobrze jest być widocznym z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 23 Października 2009 Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Klamko manetki na 3 nawet lepiej działają z korbą dwublatową,większy zakres regulacji jest.Premier2 ważyłeś go czy to dane producenta ?.Jeśli to nie problem to zważ go jak masz gdzie.Byłbym wdzięczny za wagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Bizon ważyłem dzisiaj rower, choć to mocno prowizoryczne ważenie było, bo na elektronicznej wadze łazienkowej . Waga wahała się od 8.5 do 8.9kg. Jeżeli będę miał gdzie zważyć go dokładnie, to postaram się podać dokładną wagę. Ważyłem cały rower z pedałami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 OK chyba trzeba poczekać na dokładniejszy pomiar bo póki co rozbieżność trochę duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A oto moja machina RALEIGH w całości na shimano 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mega wypas , rama ma niezłe kąty , ja bym obniżył mostek , tzn bardziej go wsunoł i załozył klamkomanetki , wtedy full wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 za ta kolareczkę dałem 150 zł ;D wiec brałem od razu tylko rama do malowania bo strasznie jest poobdzierana podobno stała pare naście lat na strychu u mojego kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieciu Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 gratuluje zakupu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 za ta kolareczkę dałem 150 zł , dlaczego mi sie to nie przytrafia?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 14 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 A tu juz z obnizonym mostkiem , nawet lepiej mi sie jeździ ,mam tylko 181 cm wzrostu a rama ma cos około 60cm rury podsiodłowej wiec jest troszkę przyduża ale da sie jeździc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejgsi Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a o to moje "dziecko" a to drugie "dziecko" do treningow. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejgsi Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, oto moj nisko budzetowy projekt, na razie lapie zajawke, kupilem ten rower wczoraj za grosze, posiagalem blotniki i bagaznik,wyczyscilem all, do zrobienia mam jeszcze przerzutke tyl i hamulec przod. Narobilem sie troche dzis, ale efekt coraz lepszy, teraz poluje na jakies dobre gumy i zastanawiam sie na owijka, oponki: http://www.allegro.pl/item649044434_opony_..._niebieska.html te albo http://www.allegro.pl/item648513832_szosow..._lugano_09.html nie wiem jak myslicie? tu zdjecia mojeco cacka;D jaram sie nim troche;p oceniajcie, no i jeszcze ta owijka... nie wiem czy niebieska i czy wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Też się pochwalę , chociaż to żadne cuda. Jak dla mnie na pierwszą szosówkę wystarczy. Rama Cube Attempt, widelec Deda, koła Fulcrum Racing 7, osprzęt pełna Shimano 105 10s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ładna maszynka .Sam składałeś ? Ile waży deda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Mój najnowszy nabytek Focus Izalco Expert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Kupiłem całość na allegro. Sam części nie ważyłem ale źródła podają 305g. Nie wiem czy to dużo czy mało, bo to moja pierwsza szosa Kolego napisz coś więcej o tym Focusie. Nie kupiłeś go na allegro ? przymierzałem się do podobnego ale ktoś go podkupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Kolego napisz coś więcej o tym Focusie. Nie kupiłeś go na allegro ? przymierzałem się do podobnego ale ktoś go podkupił. tak na allegro go kupiłem w super okazyjnej cenie:D Materiał ramy: aluminium 7005 TB Widelec: Columbus Carve carbon Stery: FSA Orbit ZS Mostek: FSA OS 170 Kierownica: FSA HB RD 305CW Sztyca: FSA Siodełko: FSA SP SL 280 CW Piasty: Mavic Ksyrium Obręcze: Mavic Ksyrium Opony: Vittoria Open Corsa Evo CX 700x23C Manetki: Campagnolo Chorus, 20-biegowe Przerzutka przód: Campagnolo Chorus Przerzutka tył: Campagnolo Chorus Dźwignia hamulca: Campagnolo Chorus Hamulce: Campagnolo Chorus Korby: Truvativ Rouleur, karbonowe Środek suportu: Truvativ Pedały: Keo clasic/spd m520 Łańcuch: Campagnolo CN03 RE10 Kaseta: Campagnolo Chorus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Części bardzo dobre, jedyne co to korba. Jakoś truvativ nie pasuje do tego towarzystwa, widzę tu jakieś FSA. Ja na swoim jeszcze nie jeździłem, inauguracja chyba jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Osprzęt pierwsza klasa nic tylko mogę pozazdrościć.Co prawda o gustach się nie dyskutuje ale jakoś kolor focusa do mnie nie trafia,ale jak to mówią najważniejsze ,że właścicielowi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.