zejnowski Napisano 22 Lutego 2014 Napisano 22 Lutego 2014 Poszukuję jakiejś dobrej ochrony pleców. Pewnie wielu miało ten problem... jakaś bluza, spodnie i koszulka... wystaje ze spodni, plecy gołe = mały komfort. Wszystko ok, jest tego sporo na forum i w sklepach... niestety nie należę do szczypiorków i mam jakieś 115 kg :-) więc sami rozumiecie.... brzuszek do zrzucenia, ale póki co 130 w obwodzie jest ma ktoś sprawdzoną bieliznę lub inne rozwiązanie mojego problemu? PS. Uprzedzam, że generalnie dyndają mi docinki, ale jak ktoś mi napisze, że mam schudnąć to odpowiedz jest prosta.... po to kurczę rower kupiłem :-) chociaż ruchu mam od groma i czuję się wyśmienicie to zachciało mi się pojeździć... Z góry dzięki Panowie i Panienki za pomoc.... :-)
Mod Team durnykot Napisano 22 Lutego 2014 Mod Team Napisano 22 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.