Baltazaros Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jestem w trakcie skłądania kół. wybór padł na obręcze WTB. i tutaj zaczął się dylemat. Frequency czy KOM? jeśli frequency to na pewno i25, natomiast KOM jest i23. Miał ktoś do czynienia z obręczami KOM? bo frequency to w necie testów i opinii bardzo wiele natomiast na temat KOM znalazłem tylko info iż WTB team je testował i wytrzymywały bardzo wiele. Prosiłbym o rade bardzije doświadczonych riderów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelLUB Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 za wiele opinii to nie znajdziesz o kom'ach bo dopiero co pojawiły się w sprzedaży, na CRC termin wejścia na "stan" był przesuwany od jesieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 wiosna powinnismy testowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) wiosna juz jest chyba bede pierwszy ;)bo mocno mnie kusza KOMy. z tego co wyczytalem sa zrobione podobnie do strykera wiec powinno byc dobrze. dodam iz moja waga to 97kg z ranca przed sniadaniem. czy jednak odradzacie i lepiej wziąć i25 frequency? juz tez slalem @ do Twoich redakcyjnych kolegow o porade Panie Nabiale Edytowane 22 Lutego 2014 przez Baltazaros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 KOMy załoźone, ciekaw jestem co o nich napiszecie, diabelnie lekkie, tył musiałem lekko centrować, zaplecione na szprychach sapim d light. przod razem z tarcza waźy 1060gr, tył 1540gr razem z tarczą i kasetą (XT) piasta dartmoor revolt cassete pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrLu Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 U mnie też KOMy zaplecione (sapim d-light. dt 350 cl) zrobiłem około 500 km na razie obręcze proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazaros Napisano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 hmm zobacze jak teraz u mnie będzie a ile ważysz? ja 97kg. Chyba że źle zaplecione hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrLu Napisano 24 Marca 2014 Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ważę 75 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi