fokus Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 (edytowane) na razie są to początki testów, ale mogę powiedzieć, że wentylacja, poprzez 14 otworów, jest dobra. Świetnie dopasowuje się go do głowy (za pomocą takich "klamerek" z tyłu), tworzy się taka obręcz na głowie i kask się świetnie trzyma. Jest dość dobrze wykonany, no i ma odpinany daszek. Jest dość lekki - waży 260g, no i to w końcu kask, który jest dopasowany do mojej głowy - 60cm w obwodzie. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez fokus
Ecia Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 Obyś nigdy nie musiał go naprawdę przetestować ... Pozdrówko na start .
fokus Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Napisano 5 Czerwca 2006 Mam nadzieję, że przyda się tylko prewencyjnie
fokus Napisano 9 Czerwca 2006 Autor Napisano 9 Czerwca 2006 (edytowane) I zrobiłem trochę fotek mojego super-garnka Widok od przodu Teraz z tyłu I rzut oka na system mocowania na głowie A tu na koniec ja w mojej "zbroi bojowej" - kask + Artcica S-30b Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Ecia
Rekomendowane odpowiedzi