Fubu00 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam dziś wymieniłem łańcuch na nowy XT HG-CN93, poprzedni miałem ten sam model. Wymieniłem przy okazji jeszcze linkę tylnej przerzutki. Po wymianie tych dwóch rzeczy i ustawieniu przerzutki łańcuch mi przepuszcza na kasecie na 2 ostatnich zębatkach. Przed zmianą łańcucha i linki nigdy nie miałem takiego problemu. Jak myślicie co jest powodem tego kaseta już zjechana ? czy może to wina przerzutki ? Grupa Shimano M970, kaseta M770 9rz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.