Streetowiec Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Yo ja umiem buny hopa moze ok 1m potrafie sie wybic:) i manuala na tylnim kole i jade z rozpedem nawet czasami 200 m :surprised: no i wyskakuje pod laweczki,schody,obroty 360,whellie z jedna reka,manuala bez nog,nie rozumiem tych co sie chwala ze przejada 30 m na tylnim kole z pedalowaniem ej boze!!! heh, to pierwsze juz opanowalem tylko tylko jak mam podskoczyc wyzej..? Yo wedlug mnie pierwsze podbij przodnie kolko a pozniej tylnie podbij w miare wysko przod a jak juz bedzie w miare wysko to tyl ja tsk wyskakuje ok 1m w gore ale to trzeba pocwiczyc Nara moze to skumasz ogladaj kanal extreme sports tam tez doradzaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssjkrosu Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Ja potrafie wheelie dośc dobrze mysle ze 200 m. Manual Trik dosc prosty jade az sie zatrzymam chodz nie zawsze Banny Hop na 50 cm Abakuka -chodz jeszcze cwicze. Side hop z pedal kickiem. co jeszcze aa Kanguro z 30 podskoków potrafie do tyłu w miejscu kilka razy do przodu co jest strasznie trudne bo kolo strasznie spada na ziemie (przednie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 a opiszcie jak się robi crankenspina (chyba jakoś tak to się nazywało) - pbrót korbą w powietrzu, ale do tyłu - jak to zrobić, jak równocześnie zakręcić i się odbić, żeby nie hamować nogami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naidi Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 kurde no, ja nie potrafie manuala... :/ ile przejade 5m i przednie kolo opada, albo na bok spadam :/ niech ktos mi wytłumaczy :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMaSh_ŁdZ Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Dzisiaj pobilem swoj rekord... Pojechalem za dwoma motocyklami na pewna dluga, bardzo fajniutka prosta... Chcialem zrobic stoppi przy 60km/h, zrobilem przy 90km/h... Jak ?? Podczepilismy pod jeden z motocykli lancuch, jedna reka trzymalem kierownice, a druga lancuch i tak rozpedzilem sie trzymajac lancuch do 90km/h, potem zacisnalem przedni hamulec i lecialem troche na przednim kole !! Na drugim motocyklu jechala osoba z kamera, dlatego wszystko jest uwiecznione na tasmie... Niebawem zapodam filmik !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panika Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 umim : -bunny hop na jakieś 30 cm na płaskim, z miejsca to może 15 -wheelie dosyc długie na 20-25 m ;p -manual ni w ząb max 5 m -one hander na niektórych chopach -no footer i no footeer z takim jakby szpagatem ;p -abubaka -pivot na przedni90' i tylnim 90' -niepełny table top Są tam jeszcze jakies ale to raczej niemające nazwy wymyślone przez siebie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorzeN Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Yo, ja umiem manuala max 5-10m (ale kicha, nie?) Błagam powiedzcie jak sie go robi plz!! Wheele jakies 50m jak dobrze pójdzie Zeskakiwac z 1-1.5metrowych murków bokiem i prosto na 1 kolo (ale trudne... ) Ucze sie skakac na tylnym kole Umiem endo kawałek. Moje gg: 8969291 prosze piszcie do mnie PLZ! Uczcie mnie trików! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Bunnyhop na 50 centymetrów i rośnie:) Z miejsca 40 i też powoli rośnie. Pewnie nauczyłbym się czegoś ciekawszego ale nie bardzo mam z kim jeździć Pozdrawiam Streetowiec bo jakbyś nie zauważył każdy prezentuje tutaj różny poziom a temat nie tyczy się Ciebie. A mistrz jakiś tam przejeżdża 10 kilometrów na jednym kola a najlepsi w trialu podskakują na prawie 1,5 metra więc nie rozumiem po co chwalisz się że podskakujesz na metr skoro oni są lepsi? Nie chodzi o chwalenie się tylko o to że ludzie piszą co umieją, jakie robią postępy i o to chodzi w tym temacie. Jak dorośniesz zrozumiesz:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cornelious Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja właściwie to nie ganiam z linijką i nie mierze jakiego mam bunny'ego:D ale sądze że dobrze mi idzie...takie podstawowe evo jka bunny wheele czy manual wydaje że trzeba samemu sie naauczyc... no ale wie może ktoś jak robić obroty podczas bunny'ego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Niestety niezam nazw tricków więc nie wiem jak niektóre wyglądają. Ale cztery wiem Wheelie max 100 metrów pod górke Kangaroo 4 skoki to rekord, 3 robie normalnie Manual 4 metry Bunny Hop 30 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja sie nauczyłam pluć na auta kierowców którzy mnie błotem ochlapali a i pokazywać środkowy palec ale to tylko wyjątkowym burakom bo kobietą jestem i mi nie wypada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Ochędalski Napisano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Bunnyhop: ok30cm, czasami mi się uda na ławki wskoczyc tak bokiem, na tylnim kole ok 30metrów, manuala ok 3 metry średnio, zawrót na przednim ok 90' jak na razie i wallride. Jerzdze od tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianek Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja umiem -wheelie moge tak jechac koło 400m -manual 50m -bunny hop na pul metra -180 -barspin sory za błedy w pisaniu ale jeszcze umiem noł futer , łan hender , x-up , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 13 Września 2006 Udostępnij Napisano 13 Września 2006 a ja opanowałem pedal kicka razy trzy:) Więcej tracę równowagę. Ale to kwestia czasu i ogarnę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 14 Września 2006 Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ostatnio wychodzi mi ok 5 razy pedal-kick i manual max 30 m. A to spore postępy bo ja bardzo mało jeżdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Streetowiec Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a Ja umiem tak:manual jade ile chce:D,bunnyhopa ok 90 cm ,bunnyhop to manual,pedal kick,front i back pivot czyli 360 stopni,whellie,side hop,kangaroo,downstairs,wallride,nose manual,manual no footer,manual one hander, ucze sie pedal up'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duchwg Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 A ja prawie nic nie umiem. To ze względu na mój rower. Hexagon V4 duża rama. na razie na tym rowerku umiem: wheelie (rekord ok.45m) jazda bez trzymanki, stawać na przednim kole, kikla razy zeskoczyłem z murku ok.55 cm. A tak to chyba nic. No jeszcze jeździć umiem i na hopkach troszke latam. Troszke bo szkoda mi rowerku. Mysle, że za rok będe wymiatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja umiem manuala ok.2,5m , wheelie sie ucze a max to z 4,5m umiem zeskoczyć z murka tak do 80cm i jechać bez trzymanki (skręcać umiem i na stojąco jechać bez trzymanki ) A tak to jeszcvze na Dircie skacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 witam a ja mam rower prawie 2 tygodnie wiec prosze sie nie smiac moje umiejetnosci : - bunny hop prawie na kazdy kraweżnik PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamikadze Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 ja robie wheeli 50+ metrów manuala 10-20m bunnego 40cm pedal kicka, endo, i jazda na przednim kole (nie wiem jak to sie zwie) i umiem bardzo wysoko skakać na hopkach, a i stać w miejscu na rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 hehe jak się ma spd to można kolegów wkręcać jakie to sie super bunny hopy umie ostatnio jechalem z kumplem i kazdy kraweznik przeskakiwalem, troszkę się zdziwił : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja do perfekcji opanowałem picie piwa oraz wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a..to już wyższa szkoła jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja do perfekcji opanowałem picie piwa oraz wina a są jakieś fajne techniki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Wheelie 700m+ Manual 50m..+ Endo ;] (w trakcie nauki) Chyba na tyle ale jestem pilnym uczniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.