mc007 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Cześć, nabyłem ostatnio drogą kupna wyżej wymienione buty jak i pedały z blokami. Jednak wydaje mi się, że zestaw, który otrzymałem nie jest kompletny, bo nie wiem jak mam założyć te bloki do butów... Nie ma do czego wkręcić tych śrub, nie ma żadnych gwintów. Na zdjęciu zamieszczam co wchodzi w skład bloków. Do czego wkręcić te śruby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbaranek Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 a w butach nie masz czasem gwintow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Brakuje Ci tego http://www.ceneo.pl/8448671 Sprawdź może jest już w bucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mc007 Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A powinienem to otrzymać wraz z butami czy w zestawie z pedałami? Bo kupowałem osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Z butami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mc007 Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dzięki za szybkie odpowiedzi Czyli czeka mnie powrót do sklepu w Katowicach. Szkoda, bo chciałem wypróbować dzisiaj nowy sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Podaj model buta zanim pojedziesz żeby być pewnym. Może jest jeszcze jakaś inna opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mc007 Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 But jak w tytule Shimano SH-M088L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Musza być z butami, sprawdź dokładnie pudelku. Może jak raz gdzieś sie zawieruszyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mc007 Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Nie ma ich w pudełku i nie miały szans nigdzie się zawieruszyć. Najlepsze, że wszyscy piszą kup buty, a bloki są w zestawie z pedałami. Gdybym wiedział, że te gwinty mają być z butami, to zwróciłbym uwagę na to w sklepie. Tymczasem nawet na allegro czy w sklepach nie ma o gwintach ani słowa/zdjęcia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.