Dylsien Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam. W związku z bardzo łagodną zimą, planuję wycieczkę po Małym Pierścieniu Rowerowym. Trasa zapowiada się całkiem ciekawie. Czy ktoś z was już nią jechał? Możecie polecić jakieś fajne miejsca po drodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikis78 Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Czy chodzi Tobie o szlak wokół Murowanej Gośliny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dylsien Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Tak chodzi konkretnie o trasę: Murowana Goślina - Raduszyn -Starczanowo - Długa Goślina - Łopuchówko - Zielonka - Kamińsko - Murowana Goślina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik314 Napisano 2 Marca 2014 Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Jechałem w okolicy i polecam. Jak się nie mylę na trasie było tylko Starczanowo, ale te rejony są bardzo ładne. Zdecydowanie polecam jak pojawi się zieleni trochę. Jechałem z Biedruska w stronę skoki z za jeziora Budziszewskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basika Napisano 3 Marca 2014 Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Brzmi zachęcająco. Mam nadzieję, że już niedługo też się tam wybiorę. Jak znacie jeszcze jakieś fajne trasy po Wielkopolsce to chętnie się dowiem czegoś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik314 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Teraz mogę potwierdzić - przejechałem z jakiś czas temu cały mały pierścień. Wyszło mnie to 75 z dojazdem http://www.strava.com/activities/137169014 Od Zielonki do skrzyżowania z drogą 196 jest teren bardzo urozmaicony i jak prawie góry. Trudno mi opisać dokładniej, radzę przejechać i samemu ocenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandanara Napisano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Jaka jest nawierzchnia na tej trasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabl90 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Brzmi zachęcająco. Mam nadzieję, że już niedługo też się tam wybiorę. Jak znacie jeszcze jakieś fajne trasy po Wielkopolsce to chętnie się dowiem czegoś nowego. To już taki kres Wielkopolski, ale polecam okolice Złotowa, Jastrowia i dalej Borne Sulinowo ( to już wiadomo nie Wklp) - super trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.