GRZECHJ Napisano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 @dasaj No powiem Ci, że się przyjrzałem im jeszcze i poczytałem opinie ludu, co korzysta i same świetne. Także przymierzę jeszcze jutro te Regatty, ale chyba zamówię te Dobsomy. Jak się nawet nie sprawdzą tak idealnie to w najgorszym wypadku zostanę ze świetnymi spodniami do biegania/w góry/na rower w niektórych temperaturach przynajmniej za niewielkie pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZECHJ Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dobra, zamówiłem te Dobsomy, więc póki co temat do wstrzymania :-). Jak się nie sprawdzą to będę pytał dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A7x Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Będziesz zadowolony, używam już ponad rok i są po prostu rewelacyjne.Nie są za luźne, dodatkowo przy kostce mają elastyczne ściągacze z zameczkiem.Materiał jest cieniutki, a mimo to nie czuć, żeby wiatr je przewiewał, czym jestem bardzo zdziwiony. Jak jest nieco zimniej, można założyć bieliznę termoaktywną i mamy świetne połączenie na nieco chłodniejsze poranki, lub wieczory.Do tego posiadają odblaski i małą kieszonkę, która się przydaje na jakieś drobiazgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekm78 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 A jak wygląda kwestia "wycieralności" tych Dobsomów od siodełka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZECHJ Napisano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 @A7x Mam nadzieję, bo rower już przyszedł i w dżinsach wygodny nie jest . Poza tym na fabrycznym siodle (Selle Italia X1) pewnie się bez pampersa nie obędzie . Ale jestem strasznie szczęśliwy . @maciekm78 Na jakimś forum outdoorowym (albo i wspinaczkowym, już sam nie pamiętam) goście chwalili i mówili, że od lat dojeżdżają w nich do pracy na rowerze i żadnych śladów przetarć nie widać, także powinno być z tym dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.