Skocz do zawartości

[spodnie] Porządne uniwersalne spodnie rowerowe (najlepiej z odpinanymi nogawkami)

GRZECHJ

Rekomendowane odpowiedzi

@dasaj

No powiem Ci, że się przyjrzałem im jeszcze i poczytałem opinie ludu, co korzysta i same świetne.

Także przymierzę jeszcze jutro te Regatty, ale chyba zamówię te Dobsomy.

Jak się nawet nie sprawdzą tak idealnie to w najgorszym wypadku zostanę ze świetnymi spodniami do biegania/w góry/na rower w niektórych temperaturach przynajmniej za niewielkie pieniądze.

Będziesz zadowolony, używam już ponad rok i są po prostu rewelacyjne.
Nie są za luźne, dodatkowo przy kostce mają elastyczne ściągacze z zameczkiem.
Materiał jest cieniutki, a mimo to nie czuć, żeby wiatr je przewiewał, czym jestem bardzo zdziwiony. 
Jak jest nieco zimniej, można założyć bieliznę termoaktywną i mamy świetne połączenie na nieco chłodniejsze poranki, lub wieczory.
Do tego posiadają odblaski i małą kieszonkę, która się przydaje na jakieś drobiazgi. 

@A7x

Mam nadzieję, bo rower już przyszedł i w dżinsach wygodny nie jest :P.

Poza tym na fabrycznym siodle (Selle Italia X1) pewnie się bez pampersa nie obędzie :P.

Ale jestem strasznie szczęśliwy :P.

@maciekm78

Na jakimś forum outdoorowym (albo i wspinaczkowym, już sam nie pamiętam) goście chwalili i mówili, że od lat dojeżdżają w nich do pracy na rowerze i żadnych śladów przetarć nie widać, także powinno być z tym dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...