andrut61 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Nazwa: Ragley Piglet 2 (2014) Data dodania: 20 luty 2014 - 10:30 Stalowa świnia - wszędołazMinimalnie utyła od ostatniego ważenia Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zapowiada się naprawdę dobry popierdzielacz Czekam na fotke całości złożonej ! PS. Amorek Reba ? 120mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrut61 Napisano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Rower już poskładany i nawet przejechał się po mieście . Siedzi w nim Reba 120mm na sztywnej osi. Fotki jakieś tam mam, ale niegodne one roweru. Jak będą lepsiejsze to wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 23 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Czekam z niecierpliwością ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrut61 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zdjęcia z telefonu dodane!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 27 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ciekawie sie prezentuje A jak się jeździ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrut61 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Na razie tylko ~30km nakręcone więc za dużo nie powiem, ale jak od tej pory nic strasznego nie odkryłem. Wręcz przeciwnie. Rozmiar jest w sam raz.Przy mocnym depnięciu rama się nie gnie.Rower wyszedł w miarę lekki (jak na prawie 3kg ramę)Co więcej poczułem "mityczny stalowy feeling" Co do koloru to z każdym spojrzeniem na rower bardziej mi się podoba. Za widnego poprawia humor, a po ciemku działa jak jeden, wielki odblask - dosłownie W tym momencie to chyba na tyle. Rower jest jeszcze czysty i na prawdziwe testy przyjdzie jeszcze czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
andrut61
Nazwa: Ragley Piglet 2 (2014)
Data dodania: 20 luty 2014 - 10:30
Stalowa świnia - wszędołazMinimalnie utyła od ostatniego ważenia
Zobacz rower
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.