wszystkozajete Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 Mam rower, ktory ma kilkanascie lat. Przerzutki nie dzialaja, hamulce juz prawie tez, wszystko jest poluzowane, kierownica skrzypi. Rower ma amortyzatory z przodu i z tylu i gdyby nie one to juz bym ten rower dawno wyrzucil i kupil nowy. Ale ten rower byl kupiiony za spora sume i jest dobry. I teraz moje pytanie, czy oplaca mi sie ten rower odnawiac ? Kupic zebatki, przerzutki, lancuch, hamulce czy kupic nowy rower ? Ogolnie nie mam pojecia na temat rowerowow, ile taki zakup by wyniosl ? I nie obraze sie jak ktos by rowniez mi podpowiedzial lub podeslal linki na co trzeba patrzec przy zakupie powyzszych czesci aby wszystko pasowalo.Dziekuje
cienkun Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 Co to za rower? Firma i model. Jeżeli nie wiesz, to chociaż zdjęcia.
tobo Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 Rower ma amortyzatory z przodu i z tylu i gdyby nie one to juz bym ten rower dawno wyrzucil i kupil nowy. Amortyzację obu kół posiadają również rowery marketowe http://czestochowa.olx.pl/sprrzedam-rower-gorski-amortyzowany-iid-388581827 To też jest rower amortyzowany, ale zdecydowanie niewarty inwestowania w niego większej kwoty jeśli wiele rzeczy już nie nadaje się do użytku.
premier2 Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 jeżeli jest to rower, który ma kilkanaście lat, to inwestowanie w niego konkretnych kwot może być nieopłacalne. Prawdopodobnie lepszym wyjściem będzie poszukanie używanego w miarę niezłym stanie. Chyba że mówimy o jakimś klasyku. Zacznij od podstaw, czyli marka i model roweru, jakieś zdjęcia(wyraźne!) i opis do nich - wtedy można rozmawiać o konkretach, bo to nie forum dla wróżek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.