Damian0 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Cześć Chciałbym kupić kask full face do fr,dh.Na kask mam do wydania MAX 350 zł.Jaki polecacie w tej cenie ??? Zastanawiałem się nad : 661 comp II - dobry wybór ??Piszcie jakie kaski polecacie. I jeszcze takie pytanko czym się rożni kask 661 comp II od 661 comp II shifted Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Te kaski różnią się malowaniem i niczym więcej. Jak juz chcesz Compa brać to lepiej wziąć Naxa DH, ten sam kask w lepszym malowaniu i tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian0 Napisano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A 661 strike Godny polecenia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Strike jest ciaśniejszy od Compa i mniej wentylowany, trudniej się dokręca bo tchu szybciej brakuje. Ja wybrałem Compa a tamten sprzedałem. Teraz bym wybrał Naxa, ładniejszy a kask na bank ten sam, bo porównywałem z kumplem. Jak masz 350 to może warto na 661 evo zapolować. Czasami można wziąć w tej cenie np na Joyride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian0 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Naxa dh1 bylby dobry ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.