g3rman Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Czy macie jakies filmiki downhillowe?? Jeśli macie jakieś linki to wrzućcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Polecam cała serie "New World Disorder" 1,2,3,4,5,6 Linki... Emule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 mam cz.4 i jest cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ja mam wszystkie części "New World Disorder" i każda jest super!! Ale najlepsza chyba to 5 i 6 no i jeszcze 3. Polecam też jeszcze serie "Earthed", bodajże trzy części. Praktycznie sam downhill i znikomo dirt i street/trial. A na odwrót jest w serii "Chain Reaction"; cztery części. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 O taaaak, NWD (wszystkie części konkretne na swój sposób ); Chain reaction widziałem tylko 2,4,5 i 2,5 mi sie dość podobały; Kranked 1-5 (późniejsze wypadają lepiej). Po za tym jak Feno wspomniał Earthed, również JIB (dwie częsci), The Collective czy najnowszy film - Roam. A linki - to samo co Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A ja własnie ROAM'a zciagam z torrenta. Jak ktos wie co to :wink: na TĄ strone wlazic i zciągać 2 plik od gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Dokładnie, NWD to chyba nie bardzo downhill, raczej FR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uel Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Na google.video jest fajny filmik w dziale "free today" (więc jego dostępność pewnie jest ograniczona), o downhillu i nie tylko : http://video.google.com/videoplay?docid=30...%3Asv_mediazone . Jak ktoś chce, może se go ściągnąć przy pomocy przydatnej stronki http://javimoya.com/blog/youtube_en.php . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 JIB - czego to skrót ? The Collective to jest osobny projekt, osobnym projetkem też jest Roam? Bo często się spotykam z czymś takim "The Collective - Roam" - czyli jakby nie patrzeć dwa w jednym. Bo wiem, że sama wytwórnia się nazywa The Collective Films. Może ktoś podać jakieś namiary na Roam i The Collective? Najlepiej DVDRip, chyba, że nie ma bo na razie same SVCD widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Ja mam Roam, na cd :-) zarąbisty film (linki są na forum mocny.pl czy jakoś tak, w goglach można wpisać i wyskoczy :030: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 JIB nie jest skrótem. A 'The Collective' to wytwórnia, która wydała film "The Collective" jakiś czas temu, a ostatnio "Roam". A namiary to emule lub inne programy, albo sklepy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubu Napisano 12 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 na bikeboard.pl są całkiem fajne filmiki downhillowe i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drynda Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 ma ktos moze muzyke z new world disorder 6 ? a szczegolnie kawalek gdzie jezdzi Cedric Gracia( 25 minuta filmu ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Moim zdaniem najlepszy filmik to Z - Earthed. PS. tutaj macie filmik z Cedrikiem Gracia: http://www.clipboard.pl/view.php?type=C&thread=37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drynda Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ok, znalazlem, jesli by to kogos interesowalo to ten kawalek to Bumcello - Beautiful You Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.