Keny Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 Witam ..dopiero zaczynam, jezdzic duzo na rowerze i chcialbym sobie zakupic w miare tani tak do 170zł strój ..polecacie jakies sklepy z tanią odzieza kolarska ...Bardzo bym prosił o pomoc . pozdro
Bizon Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 Ubranie chyba lepiej kupować w sklepie chodź kupowałem pare razy przez neta i było oki .Rozmiar idealnie pasował .Polecam allegro tam można dużo ciekawych rzeczy kupić wystarczy się rozejrzeć
ukaniex Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 . . .szukasz całości tzn. t-sh*t, spodenki, buty, rękawiczki czy tylko samych spodenek i t-shirt'u?? Jeżeli to drugie to problemów nie będzie. . . poszukaj na allegro tam jest pełno tego .
Keny Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Napisano 5 Czerwca 2006 Głównie chodzi mi o spodenki i o koszulke no własnie allegro ..wczoraj byl nawet fajny strój ale 1 min przed koncem ktos mnie przelicytował ....
Mod Team Odi Napisano 5 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2006 Primo: przeczytaj zasady zakładania nowych tematów. Secundo: mając 170zł od razu udałbym się do sklepu i wybrał coś co mi się podoba nie ryzykując zakupu na Allegro (rozmiar).
Ecia Napisano 5 Czerwca 2006 Napisano 5 Czerwca 2006 Keny: przeczytaj ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATóW. Nazwa tematu była źle sformułowana. Pozdrówko porządkowe .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.