Mod Team michuuu Napisano 26 Lutego 2014 Mod Team Napisano 26 Lutego 2014 Jedynym problemem tych fotelików jest to, że na wybojach potrafią ocierać o oponę, przynajmniej w rowerach mtb 26'' i 29''. Co by tego problemu uniknąć montowałem bagażnik o który fotelik się opierał przy dużym bujaniu, taki "odbojnik". Piłowanie o oponę budziło ostry sprzeciw małego a i ja jakoś byłem spokojniejszy. Jak smyk podrósł to przypinałem na twardo fotelik do bagażnika i jeździliśmy dalej.
cervandes Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Witam, posiadam taki rower http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/264/Giant.Rainier.Disc/. Będzie do niego pasował fotelik Hamaxa, obawiam się czy te linki nie będą przeszkadzały w mocowaniu. Ja mam Giant Rincon, wizualnie wygląda identycznie i bez problemu montuję uchwyt do roweru. Oczywiście uchwyt od Hamaxa.
hom3r Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Linki idą w środku tego uchwytu czy na zewnątrz ?
Cianacian Napisano 27 Lutego 2014 Autor Napisano 27 Lutego 2014 Dziś montowałem, uchwyt trzyma między linką a ramą, nic nie zaczepia. Rower Kross Level A4
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.