venom7 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Oj ludzie kochani jak wy łapiecie za słówka- nie czytając postów wyżej. Kupiłem dzisiaj rower- jestem zadowolony z roweru, serwisu, obsługi i tyle w temacie tobo- A widzisz wcześniej nie załapałem, że pisałeś to jako serwisant. Rozumiem Cię - każdy ma swój punkt widzenia. MarcinMK- jak tam rower - przejechałeś jakiś dystans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Rower dotarl juz w srode, Niestety nie jest wszystko na 100% , Reasumujac, za 2380zl z przesylka mam evado 5.0 warty rok temu 3499zl. Jednam jako laik prawdopodobnie lepiej wyszedlbym kupujac gdzies rower na miejscu za 300-400drozej (lub inny) Przecież te niedociągnięcia, które wymieniłeś są naprawdę niewiele znaczące, szczególnie gdy weźmie się pod uwagę o ile taniej rower kupiłeś. Ciesz się tak tanio nabytą maszyną. Poza tym część z tego co opisałeś, a więc niedokręcone pedały, siodełko czy kierownica to nie żadne "niedociągnięcia" tylko standard przy sprzedaży internetowej i bez problemu poradziłbys sobie z tym samodzielnie. A rozważania o jakimś "nieoryginalnym" Krossie aż żal czytać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Oj ludzie kochani jak wy łapiecie za słówka- nie czytając postów wyżej. Kupiłem dzisiaj rower- jestem zadowolony z roweru, serwisu, obsługi i tyle w temacie tobo- A widzisz wcześniej nie załapałem, że pisałeś to jako serwisant. Rozumiem Cię - każdy ma swój punkt widzenia. MarcinMK- jak tam rower - przejechałeś jakiś dystans? Napisałem to jako ujeżdżacz roweru (najpierw) i serwisant (dodatkowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 czytałem cały wątek, radości z nauki pompowania opon nie rozumem, stąd było moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 . W porę przeszedłem się do Kross-a gdzie mi powiedziano , że nie eksportują rowerów za granicę. No to nieźle ktoś sobie z Ciebie zażartował: http://zsah.blox.pl/2010/12/z-cyklu-polskie-firmy-Kross.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom7 Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 erzarum bez komentarza. Może zacytuj. W sprawie Kross-a niech każdy sam się bawi we własnym interesie i sprawdza czy wyjdzie z tą firmą dobrze czy źle. Jak byłem potencjalnym klientem dowiedziałem się takich rzeczy- podzieliłem się tym z Wami- widze nie potrzebnie. Jak powiedziałem "bez ryzyka nie ma zabawy" bawcie się Jak jest wszystko wporządku to tylko się cieszyć. A czy ktoś to wykorzysta czy opluje- "Bóg raczy wiedzieć" To forum spełniło swoje zadanie w stosunku do mnie - otrzymałem tutaj pomoc w wyborze roweru Paru osobom chyba też pomogłem bo reputacja mi wzrosła odkąd tutaj jestem- cieszę się, że paru osobom mogłem pomóc dzięki wiedzy którą otrzymałem od innych użytkowników Dziękuję Wszystkim. To mój ostatni post- nie pasuję do życia na forum Rusza sezon czas na rower MarcinMK - życzę Ci powodzenia w sezonie Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 http://bikeshop.no/Search?department=products&q=kross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 erzarum bez komentarza. Może zacytuj. piszesz bzdury, potem edytujesz posta, usuwasz, chcesz abym cytował, no niepoważny kolego jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kniaz Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 No ale jak może być poważny ktoś, kto pisze "pomuc" ?? W ogóle, czytając ten wątek, nasuwa się wniosek, że jest grupa ludzi, dla których zakup roweru to przede wszystkim zakup papierka zwanego gwarancją i to na dodatek w sklepie obok. No nie dalej niż 300m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirkor Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Właśnie do podobnego wniosku doszedłem jak kniaz, dlatego kupiłem sobie evado 5 na topnarty. Jak najbardziej polecam sklep. Dobry kontakt, szybka dostawa, super cena (była), oczywiście rower jak najbardziej oryginał, poskładany i śmiga aż miło. Jak ktoś chce wszędzie węszyć jakiś podstęp i bulić dużo większą kasę za podobny sprzęt żeby sobie poprawić samopoczucie to niech płaci. Jego sprawa. A Kross robi fajne rowerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinMK Napisano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam wszystkim, chciałbym podsumować temat gdyż właśnie otrzymałem z powrotem moją kartę gwarancyjną. Tak jak pisałem miałem 3 problemu z rowerem: - niepodbita karta gwarancyjna (odesłałem kurierem, oni odesłali z powrotem, wszystko jest ok) - strzelanie w korbie (suport był nie dokręcony - jest ok) - rozmiar roweru (przyzwyczajam się, przesunę troche siedzenie) - nieposkręcanie roweru, (nawet Pani która mi odpisała powiedziała: kierownica powinna byc założona tylko przekręcona - nie była) ale to bardziej niezrozumienie z mojej strony niż ich błąd Oceniając sklep w skali od 1 do 5, dam 3+ (najpierw potwierdzili ze rower jest dostępny, zrobiłem przelew, 4 dni i rower jest, problem z kartą - cóż, naprawiony) I tak, to na pewno ORYGINALNY KROSS:) Co do strzelania w korbie, no nie jeździli na nim, nie zauważyli. -niemieli jak. ognośnie samego kupna przez internet, myślę że odradzam to laikom. Lepiej dać 300-500zł więcej na miejscu, lub kupić troszkę gorszy rower i mieć natychmiastową pomoc jak coś jest nie tak. Aha, to też nie tak jak ktoś mówi że chciałem koniecznie kupić taniej i dlatego zamówiłem przez neta. Byłem w tym serwisie z którego teraz korzystam(odpłatnie!), wisiał na ścianie Evado 5.0 za 2799zł, powiedziałem żę biorę tu i teraz za 2700, ale rama była L. Chciałem żeby zamówili mi M, ale powiedzieli że nie mogą. Tylko moje trzy grosze, dziękuję wszystkim za pomoc i opinie, Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.