jazem99 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam. Mam do was kilka pytań odnośnie tego modelu a więc TRIBAN 3 A B'TWIN z decathlonu. Mam 187 cm wzrostu i ok 93 kg wagi. Palnuję kupić ten rower w rozmiarze 60 ale akurat nie ma go u nich i musze poczekać ale czy owy rower będzie sie nadawał do jazdy(czy nie jest to jakiś chiński rowerek który sie rozpadnie jak na niego wsiąde???) Może masz ktoś z was lub ktoś o tym rowerze jakieś opinie słyszał??? Chcę tym rowerem dojedżać do pracy latem (6,5km) i jazda taka rekreacyjna ok 50 km dziennie aby troche poprawić kondycję i zrzucić pare kilo. Czy taki sprzęt będzie doby nie rozleci się i czy pojeżdżę nim sezon, dwa. Ewentualnie czy w tej cenie znajde jakis używaną szosówkę w dobrym stanie? Jeżeli ktoś ma jakieś przemyślenia i wiedzę to proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Jesli umiesz zrobic to i owo przy rowerze i ocenic jego stan to uzywany rower bedzie lepszym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogger Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Rozmiar 60 wg. mnie będzie dla Ciebie za duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Mam tyle samo wzrostu i taki rozmiar ramy, wydaje mi sie to dobre polaczenie po 2 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nogger Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Po 2 km??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoomek Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Wzrost wzrostem. Pytanie jaka długość nóg. W razie czego odsyłam do artykułu na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/41731-jak-dobrac-odpowiedni-rozmiar-ramy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazem99 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Rower zmówiłem w poniedziałek rama 60 w następny poniedziałek powinienem go już mieć. Jak troche pojeżdze napisze opinie i spostrzerzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbaranek Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 spostrzerzenia moze lepiej spostrzeżenia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazem99 Napisano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 nie czepiaj się takich szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 To nie są szczegóły tylko podstawy ortografii, które są wymagane na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.