hpolski010 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Hej, znalazłem takie okulary: allegro.pl/bbb-impact-team-bsg-32-okulary-rowerowe-szkla-i3964837104.html Wiem, że są świetne na szosę, ale czy dadzą radę w XC? Szukam właśnie nowych oksów, bo Kross Lens to porażka. Podczas treningów szosowych po prostu płaczę. Po powrocie wyglądam, jakbym miał zapalenie spojówek. Pytam o Impacty, bo mają masywniejszą konstrukcję. Pozdrawiam, T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja będę niedługo testował coś takiego 3F Photochromic 1162. Cena bardzo przystępna, jak na polaryzację i fotochrom w jednym. Co do tych BBB, to wolę szkła lekko zachodzące z boku, bo właśnie mniej wieje mi po oczach. Ale to są indywidualne upodobania, dodatkowo każdy ma inny kształt twarzy, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 24 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Hej, znalazłem takie okulary: allegro.pl/bbb-impact-team-bsg-32-okulary-rowerowe-szkla-i3964837104.html Wiem, że są świetne na szosę, ale czy dadzą radę w XC? Szukam właśnie nowych oksów, bo Kross Lens to porażka. Podczas treningów szosowych po prostu płaczę. Po powrocie wyglądam, jakbym miał zapalenie spojówek. Pytam o Impacty, bo mają masywniejszą konstrukcję. Pozdrawiam, T. Mam dwie pary BBB. Takie też. Jeżdżę w nich na szosie i w terenie. To jedne z najlepszych okularów, jakie miałam. Nie mam problemów z łzawieniem. Żałuję tylko, że nie kupiłam sobie zestawu z wymiennymi szkłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hpolski010 Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Dziękuję dobrzy ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.