Skocz do zawartości

[Okulary] BBB Impact

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, znalazłem takie okulary: allegro.pl/bbb-impact-team-bsg-32-okulary-rowerowe-szkla-i3964837104.html

Wiem, że są świetne na szosę, ale czy dadzą radę w XC? Szukam właśnie nowych oksów, bo Kross Lens to porażka. Podczas treningów szosowych po prostu płaczę. Po powrocie wyglądam, jakbym miał zapalenie spojówek. Pytam o Impacty, bo mają masywniejszą konstrukcję. Pozdrawiam, T.

Ja będę niedługo testował coś takiego 3F Photochromic 1162. Cena bardzo przystępna, jak na polaryzację i fotochrom w jednym. Co do tych BBB, to wolę szkła lekko zachodzące z boku, bo właśnie mniej wieje mi po oczach. Ale to są indywidualne upodobania, dodatkowo każdy ma inny kształt twarzy, itp

Hej, znalazłem takie okulary: allegro.pl/bbb-impact-team-bsg-32-okulary-rowerowe-szkla-i3964837104.html

Wiem, że są świetne na szosę, ale czy dadzą radę w XC? Szukam właśnie nowych oksów, bo Kross Lens to porażka. Podczas treningów szosowych po prostu płaczę. Po powrocie wyglądam, jakbym miał zapalenie spojówek. Pytam o Impacty, bo mają masywniejszą konstrukcję. Pozdrawiam, T.

Mam dwie pary BBB. Takie też. Jeżdżę w nich na szosie i w terenie. To jedne z najlepszych okularów, jakie miałam. Nie mam problemów z łzawieniem. Żałuję tylko, że nie kupiłam sobie zestawu z wymiennymi szkłami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...