jazem99 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam. Mam do was kilka pytań odnośnie tego modelu a więc TRIBAN 3 A B'TWIN z decathlonu. Mam 187 cm wzrostu i ok 93 kg wagi. Palnuję kupić ten rower w rozmiarze 60 ale akurat nie ma go u nich i musze poczekać ale czy owy rower będzie sie nadawał do jazdy(czy nie jest to jakiś chiński rowerek który sie rozpadnie jak na niego wsiąde???) Może masz ktoś z was lub ktoś o tym rowerze jakieś opinie słyszał??? Chcę tym rowerem dojedżać do pracy latem (6,5km) i jazda taka rekreacyjna ok 50 km dziennie aby troche poprawić kondycję i zrzucić pare kilo. Czy taki sprzęt będzie doby nie rozleci się i czy pojeżdżę nim sezon, dwa. Ewentualnie czy w tej cenie znajde jakis używaną szosówkę w dobrym stanie? Jeżeli ktoś ma jakieś przemyślenia i wiedzę to proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazem99 Napisano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 W jakiej cenie jesteś w stanie ten rower nabyć? Polski katalog Deca nie ujawnia ceny. Jak na rower do poprawy kondycji - zupełnie wystarczający. Jak na rower do codziennego dojazdu do pracy - nie nadaje się - ale to moje zdanie. Choć dystans nieduży, wiec może da radę. Widuję ludzi na "komuterskich" szosówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazem99 Napisano 20 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 chodzi o ten rower http://www.decathlon.pl/rower-szosowy-triban-300-id_8239800.html#avantages Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Za 1500 PLN z używek w dobrym stanie możesz liczyć co najwyżej na osprzęt Sora (może Tiagra). Podejrzewam, że ciutkę lepszy niż to co daje Triban. http://allegro.pl/rower-giant-sora-tiagra-super-stan-i3976463076.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.