Bug_Fix Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam wszystkich, jestem nowy na forum, więc korzystając z okazji chcę się przywitać I na początek jedno pytanko: mam korbę SR Suntour Duro i nie wiem jaka długość suportu będzie odpowiednia. Mianowicie chodzi mi o oś Hard-Barr, są 113 i 118 mm, ktoś może z was już taką kombinację wykorzystał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ja mam 113 i jest spoko napinacz mam zalozony i wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bug_Fix Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Rozumiem że działa poprawnie i nie ma zastrzeżeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 na razie tak jezdze na nim od 1 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.