johanek13 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Posiadam problem, mianowicie ułamałem gwint w Foxie F100 O/B :< szczegóły widać na zdjęciu. Zna ktoś / ma ktoś może zezłomowany / na sprzedaż taki tłumik / taką część albo ma pomysł jak to naprawić? https://drive.google.com/file/d/0B3KXoMzXn96FUXFHZUhPX2dnTWc/edit?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Temat poprawiłem, został ze względu na dość niecodzienny charakter zagadnienia. Jak żeś takich spustoszeń dokonał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johanek13 Napisano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 przykręciłem nakrętkę i zapomniałem że w pewnym momencie trzeba przestać kręcić :< o dwa obroty za dużo a teraz taki problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Najprościej było by uderzyć do jakiegoś zakładu obróbki skrawaniem, wykonanie takiego elementu jest bezproblemowe (byle chęci mieli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper9 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam mam identyczny problem z tłumikiem Terralogic w wielu przypadkach wystepuja calowe gwinty ja niestety musiałem zamówic nowa czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Calowy gwint nie jest problemem dla tokarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper9 Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam a znacie kogos kto sie podejmie zrobienia koncowki do tłumika terralogic fit ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Rulez w miarę wyraźnie napisał, każdy kto ma tokarkę i umie ją obsługiwać, o ile w domu mało kto taki sprzęt posiada, choć znam takich ludzi, to w każdym zakładzie obróbki metali będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper9 Napisano 22 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Powiem tak cult bike zaproponował mi owa czesc za 450zł a dzis złozyłem juz zamowienie w UK w sklepie z wysyłka za 149zł wiec polecam dobrze poszukac dotoczenie i tak pewnie drozej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johanek13 Napisano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ja oddałem po raz drugi ten element do spawania wytoczenia i nagwintowania za pierwszym razem od razu puscilo w poniedzialek odbiore to sie dowiem jak kogos to interesuje to zalaczam projekt tej czesci na papierze niestety z tego co mi wiadomo w kazdym kolejnym tlumiku od foxa ta czesc wyglada zupelnie inaczej :| http://1drv.ms/1cB0WCf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi