Fubu00 Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Kłaniam się nisko, w tym tygodniu będę stał przed zakupem nowego łańcucha do napędu pełnej grupy Shimano M970 (z wyjątkiem kasety, M770) Obecny łańcuch to Shimano CN-HG93. Wiem że jest tyle tych tematów o łańcuchach że można dostać zawrotu głowy, lecz nie znalazłem zbyt wiele info na temat co założyć do napędu napisanego powyżej. Obecny łańcuch mi się zerwał już 2 razy, po drugim zerwaniu już sobie odpuściłem go zakładać. A zatem z waszego doświadczenia co Wy polecacie ? Pozdr
jackeez Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Od siebie polecę SRAM'a PC-991, do napędu shimano powinien podejść bez problemu a jest zupełnie bezawaryjny
premier2 Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.