matis1906 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Witam Tak jak w temacie , poszykuję używanej kasety i łańcucha w takim stanie aby można było na tym zestawie pojeździć przynajmniej 3-4tys km Kaseta 9 rzędowa , cena do 100złotych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja na nowych robię 4 tys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 http://tablica.pl/oferta/kaseta-shimano-m770-lancuch-hg53-kmc-11-32-CID767-ID4XZE3.html mam taki zestaw do dojechania na jeden sezon, nie przeskakuje ogólnie jedynie na 7 biegu przy mocnym depnieciu, używana w napedzie srama. cena chyba odpowiednia do stanu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Mam zestaw Kaseta hg50 + łańcuch hg53 za 30zł oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczekk Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ja mam SLX 10 biegów stan dobry + Łancuch tez wsumie moge sprzedać też slx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Dobiłem targu z kolega z forum. Temat uważam za zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 19 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.