Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

160 miałem i ma 4 ramiona na 100% , 180 też miałem ale nie jestem pewien ale wydaje mi sie że też.

Zresztą to nie ma znaczenia - kupuj ;)

Edytowane przez jasinski21444
Napisano

Michale. Spojrzałem na rower obok biurka i wyraźnie tarcza SM-RT76 ma 5 ramienny pająk.

140mm mają 4 ramienny.

160 i 180mm mają 5 ramienny.

203 mają 6 ramienny.

Napisano

180mm i 90kg w xcm to oznacza luzy w ciągu miesiąca.nie lepiej kupic amorka?

A ile wydam na tego amorka? 200-300? Bo więcej nie mam. Niestety nie śpię na pieniądzach.

• Mod Team
Napisano

Żeby kupić co przyzwoitego, nowego to min 500zł, używki za 500 to już nawet niezłe można nabyć ale ... no 500zł piechota nie chadza.

Napisano

Za 400 wyrwiesz XC30/32 Tk solo air na alledrogo, ja mojego za trochę więcej wyrwałem-ale nówkę z 2013roku i jest o niebo lepied od XCR, mój dostał luzy ogromne po roku tarcza 180mm i większość na Elixirach 3 z metalikami i moją wagą +100kg.

Napisano

No dobra. To powiedzcie mi za ile sprzedam widełek? Dostanę 100zł za niego? I rzućcie jakimś konkretem w ciemnych barwach lub w ostateczności w jasnych do ~500zł. Najlepiej nowy albo w co najmniej bardzo dobrym stanie.

Napisano

Powinieneś raczej spytać powietrze czy sprężyna stalowa .

Powietrze gdyż można bez problemu dostosować amortyzator pod dowolną wage dopompowując lub upuszczając powietrza .

Olej jest w tłumiku który odpowiada za to żeby amor nie odbijał gwałtownie podczas wyprostu - możesz wyregulować .

Napisano (edytowane)

Widziałem go  :yucky:  Nie wezmę takiego zajechanego gówna takiej zużytej kupki  :down:  Facet nim o ścianę rzucał(wnioskuję po stanie), a ja mam to za 400zł kupić? Bez jaj...

Jak mam byle co kupić to wolę dozbierać lub zmieniać widełek co pół roku na nowy :whistling:

Edytowane przez Fenthin
Nieładnie...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...