synumk Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Witam Kupiłem rower przez internet i w opisie był widelec Sr Suntour XCT V-3 26, 100mm skoku. Po rozpakowanie rower był z widelcem ROCK SHOX XC28 100mm 26". Czy jest duża różnica między tymi amortyzatorami? Bo opinie na forum są różne na ich temat, a nie znalazłem porównania. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu29 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 XC28 za dobry nie jest ale jest wiele lepszy niż XCT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 dokładnie - lepiej na tym wyszedłeś XC jest przede wszystkim lżejszy od XCM, no i tłumik jest nieco sensowniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
synumk Napisano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedź. Dla mnie to jedynie była różnica w cenie na korzyść XC28, dlatego chciałem uzyskać opinie od tych co się na tym znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.