Grand231 Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witam chciałbym się was doradzić czy jest powód aby się martwić tym przetarciem na sterówce amorka, kupiłem amorek z takim defektem, niby od sterów, ma to grubość jakiejśc 0,1 mm może ciut więcej. Czy nie wpłynie to negatywnie na wytrzymałość sterówki i czy jest się czym martwić - czy też może przesadzam. Foto problemu link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Żartujesz sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Wg mnie nie powinno zbytnio wpłynąć na wytrzymałość sterówki, to jest taka grubsza rysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Widziałeś kiedyś jak wygląda amortyzator zdjęty z roweru? Na swoim zdjęciu masz odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) 2i regulaminu Panowie spokojnie , nie widziałem nigdy takiego przetarcia niby od sterów temu się was pytam o opinię, u mnie w poprzednich amorach zawsze było tam gładko Edytowane 16 Lutego 2014 przez Puklus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Jak dla mnie zakładać i jeździć. Pewnie ktoś miał słabo uszczelnione stery, dostał się jakiś brud i oto efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No ok to mnie uspokoiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No nie wiem Ja bym się bał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi