Skocz do zawartości

[suport] jaka długość w krossie level a4 ?

gdy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam 

pytanko do uzytkowników krossa level a4 z roczników 2009-2010 , jaka jest długość suportu na kwadrat ?

z góry dzięki za info 

pozdro

Napisano

w a4 była chyba na kwadrat z tego co pamietam , jakas acera pewnie . pytam bo chwilowo musze mojego truvativa downgradeowac do zwykłej taniej korby i potrzebuje jakis suport dokupic

• Mod Team
Napisano

Konkretna odp. na konkretne pytanie. Jaką masz obecnie korbę, jaką czyt. jaki model, lub też jaką docelowo chcesz założyć, bez tej informacji nikt ci nie poda odpowiedniego suportu dla twojej korby.

Napisano

w a4 była chyba na kwadrat z tego co pamietam , jakas acera pewnie

Skoro kwadrat to chyba jakieś coś pomiędzy 107 a 127mm, jakiś pewnie dobierzesz.

Tyle mogę Ci powiedzieć, z danych, które zaprezentowałeś. 

Napisano

Panowie, uspokójcie się, pytanie było skierowane do posiadaczy Krossów A4 z rocznika 2009/2010 z korbą na kwadrat - więc może niech się tacy wypowiedzą :whistling:

• Mod Team
Napisano

Padło stwierdzenie jakaś acera ... teraz który model dokładnie i pewnie można strzelać 113mm. Jednak pewności nie ma bo może być 123mm.

Napisano

I tu Cię zaskoczę, bo w A4 z tych lat siedziały korby Truvativa. Konkretniej X-Flow. Sprawdzenie tego zajmuje, bo ja wiem, 3 minuty? Autor mógłby się na tyle wysilić. Ale żeby nie było, że jestem wredny, dla linii 48,5 suport 113mm.

• Mod Team
Napisano

Ale

w a4 była chyba na kwadrat z tego co pamietam , jakas acera pewnie . pytam bo chwilowo musze mojego truvativa downgradeowac do zwykłej taniej korby i potrzebuje jakis suport dokupic

Także suport musisz dobrać do tej "zwykłej taniej korby", ponieważ długość suportu dobiera się pod korbę, nie pod ramę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...