Skocz do zawartości

[odżywki] co sądzicie o tej rzeczy?

Goodballsports

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie jest to jakis złoty środek który wygra za Ciebie wyścig. Pytasz czy suplement diety jest dozwolony na zawodach... Moze jeszcze za wcześnie na suplementy, kup sobie jakies witaminy.

Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD

Napisano

W jakim celu chcesz to kupic ? Artex, piszesz o sprawdzaniu jak by to był jakis niedozwolony środek... litości.

Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD

Napisano

To śmiało bierz choć wątpię że na poziomie amatora odczujesz różnice. Po prostu bierz na zawody jakieś lepsze żelki i napój (izotonik)

Napisano

Chcę brać na zawody lecz na treningi także by polepszyć formę bo do 1 zawodów mi zostało 50 dni i szukam jakiś suplementów. A czy mogli byście mi podać link jakiś dobrych suplementów takich dzięki którym będę mógł rywalizować z najlepszymi? :) Wiem że bez treningu nic nie wygram ale dodam że cały czas trenuję tylko szukam pewnego dodatku :)

Napisano

Stary, daruj sobie suple. Się wypalisz i tyle z tego będzie. A żeby rywalizować z najlepszymi to trzeba mieć lata treningów. I żadne suple Ci nie pomogą

Napisano

W sensie że trzeba umieć brać suple. Nie faszeruj się chemią bo potem będziesz żałował. Chcesz lepszą wydolność to pij sok z buraków przed zawodami :P

Napisano

Po tym co piszesz to śmiać się chce. Trenuj porządnie, a nie jakieś pseudo dopingi chcesz brać, myślisz, że tak łatwo stać się nagle zawodnikiem na poziomie z czołówki? 

Napisano

az sie piesc sama zaciska....jesli nie trenujesz 5lat, nie doszedles do objetosci rzedu 15h/tydz to najlepszym suplementem jest trening

jak masz gorsze dni, to kup sobie guarane w dawkach 80-100mg i bierz 1 tabsa na 1h przed treningiem na odmulenie i tyle 

Napisano

internet sie zna, o ile ma sie pomysl, jak dociekac wiedzy...to latwiejsze od zastanawiania sie, jak na skroty zrobic wynik na zawodach, dodatkowo lepiej swiadczy o czlowieku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...