Sol Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Yo, Solo tudzież Bronson są w promocji w CrazyCrank za 11-12k. Wersje alu - jeżeli nie ma ciśnienia na węgiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dla mnie najbardziej uniwersalnym rowerem jest rowej przelajowy, cross jest nijaki, taki wykastrowany treking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 mówiąc o uniwersalności musiałem przyjąć konkretne kryteria j.w. ale trzeba tez powiedzieć że chodzi o uniwersalność w kontekście jeźdźca , bo wiadomo że jeżeli ktoś jest mocny technicznie i fizycznie to poradzi sobie prawie na każdym rowerze odnoszę się do swojej osoby. przełaj raczej nie jest dla mnie rowerem uniwersalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.