Skocz do zawartości

[koła] Rodi FW DISC z piastami Novatec

Boski86

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

ogólnie to kółka są ok, ale na Twoim miejscu rozejrzałbym się za kółkami z nierdzewnymi szprychami. O ile wiem sprzedawca (bike-system) sam zaplata koła, więc zapytaj ile musiałbyś dołożyć do nierdzewek i lepszych nypli(te na zdjęciach wyglądają mi na tanie alusy które nie gwarantują żywotności).

Napisano
ogólnie to kółka są ok, ale na Twoim miejscu rozejrzałbym się za kółkami z nierdzewnymi szprychami. O ile wiem sprzedawca (bike-system) sam zaplata koła, więc zapytaj ile musiałbyś dołożyć do nierdzewek i lepszych nypli(te na zdjęciach wyglądają mi na tanie alusy które nie gwarantują żywotności).

kiedyś chyba do nich pisałem w sprawie tych kółek, miałem chyba kaprys czarnej obręczy i białej piasty, ale odpowiedzieli że tylko sprzedają w wersji tej co na aukcji

Jakbyś był zainteresowany składaniem tu zajrzyj tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/148618-kola-poszukiwanie-budzetowych-pod-v-btarcze/?do=findComment&comment=1387549

Co wybrałem? zupełnie coś innego,  kupiłem używki Crossride'y  i jako tako jestem zadowolony :)

Napisano

Możecie mi poradzić czy jestem w stanie kupić komplet kół 26 cali pod tarcze na 6 śrub. do 400 zł mają być nowe, nie chce używanych bo niewiadomo jak były katowane. Jakieś pomysły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...