Skocz do zawartości

[Rękawiczki] 661 COMP GLOVES 2014

Nugosz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem się podzielić ze wszystkimi moimi wrażeniami z zakupu rękawiczek 661 COMP.

Może trochę o wygodzie, rękawiczki są bardzo wygodne i dobrze przylegają do dłoni, dość przewiewne a przy okazji na tyle grube że przy pierwszej lepszej wywrotce się nie rozlecą na strzępy.

Ogólnie jakość materiałów, wykonanie jak i wygodna powiedziałbym, że jest identyczna jak w rękawiczkach 661 REV 2012. Miałem miałem przyjemność w nich (REV 2012) pojeździć i są super. Wygodne świetnie się trzyma kierownice nie ma żadnych gąbek, żelów ani innych dziwnych wstawek które nie zawsze zwiększają komfort jazdy. Co prawda model COMP nie posiada gumolitowcyh wzorków na wewnętrznej części dłoni jak ma model REV ale nie powoduje to gorszego gripu. Osobiście uważam, że właśnie przez brak tego gumolitu są nawet jeszcze bardziej wygodne.

!! Naprawdę bardzo wygodne i świetnie wykonane rękawiczki !! Godne polecanie wszystkim osobom które poszukują lekkich, wygodnych, przewiewnych rękawiczek które zapewniają do tego względną ochronę przy wywrotce w "krzaczory".

Jedynym minusem, niestety w moim mniemaniu dość poważnym okazał się kolor. Tak tak czepiam się, ale zależało mi na rękawiczkach wygodnych, sprawdzonych a do tego w odpowiedniej kolorystyce. Niestety kolory na stronie producenta jak i w wszystkich (jakie ten model oferują) sklepach rowerowych są podrasowane komputerowo.

Kupiłem kolor CZERWONY czy rękawiczki są czerwone... sami oceńcie.

Zdjęcia przy różnych ustawieniach aparatu, dodatkowo przy czerwonych przedmiotach które każdy z nas zna lub widział.

https://picasaweb.google.com/100572717640025026388/661COMPGLOVES2014?authkey=Gv1sRgCPCc_vf6tuOgAg

I w tym miejscu chciałbym wszystkich przestrzec przed kupowaniem internetowo czerwonych rękawiczek firmy 661 z najnowszej kolekcji, jeżeli się wcześniej nie miało okazji ich widzieć na żywo lub dostać od sklepu realnego zdjęcia towaru. Ja rękawiczki po paru dniach odesłałem do sklepu i odzyskałem kase, ale przesyłki jak wiadomo kosztują zarówno pieniądze jak i czas. No i dodatkowo szkoda nerwów.

Pozdrawiam

Nugosz

Osoba zadowolona z zakupu powie o tym jednej osobie, osoba niezadowolona dziesięciu osobom i jeszcze napisze o tym w internecie :)

Jak dla mnie to czepiasz się, przecież jadąc spodu rękawiczek nie widać, a jak działają to chwała producentowi za to :) Odcieni czerwonego jest sporo, ten rzeczywisty na pewno pod któryś podpada. No i w materiałach reklamowych zwykle jest informacja że zdjęcia produktu nie są dokładnym odzwierciedleniem rzeczywistości. 

Żeby nikt nie miał wątpliwości, temat założyłem ponieważ jeszcze o tym modelu nie było tematu. 

Temat ma na celu podzielenie się z Wami moimi -mam nadzieję, że i inni użytkownicy tych rękawiczek się wypowiedzą na o nich- subiektywnymi wrażenia o tych rękawiczkach. A nie "hejtowania" ich za -moim zdaniem- brzydki kolor i tutaj kolejny raz zaznaczę gdyby nie ten konkretny kolor byłyby to dla mnie rękawiczki IDEALNE.

Zapraszam innych posiadaczy tego modelu -nie koniecznie z roku 2014- o podzielenie się swoimi odczuciami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...