kapitan22 Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Witam wszystkich, mam pytanie do was otóż znalazłem u siebie na ramie taką oto kreske pod mostkiem ogolnie widać ją w kolorze ramy, tylko światło tak padło na tą kreske sory za jakość ale nie miałem czym zrobić dobrego zdjęcia i pisze tu z pytaniem co to może być pęknięcie? pęknięcie lakieru? czy poprostu obdarcie? Przejeździłem kilka tygodni na ramie i tego nie widziałem, potem rower stał przez dłuższy czas i dopiero dziś nim wyjechałem i takie coś znalazłem. Więc co to może być? Z góry dzięki za pomoc. Sory jeszcze raz za jakość zdjęcia
jasinski21444 Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Zdjęcie jest tak nie wyraźne jakbyś robił je widelcem .
kapitan22 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Napisano 15 Lutego 2014 Wiem ze jest niewyraźne napisałem w temacie sory za jakośc ;]
beardman Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Tak to może być pęknięcie. Może to też być włos, kawałek nitki lub sznurka. Jak się przymruży oczy to może to być też kolejne adoptowane dziecko Angeliny Jolie. A poważnie to z tego zdjęcia nie jesteśmy w stanie nawet stwierdzić czy to jest rama rowerowa. P.S. Spróbuj zrobić zdjęcie z większej odległości. Może będzie to lepiej widoczne. Pozdrawiam
kapitan22 Napisano 15 Lutego 2014 Autor Napisano 15 Lutego 2014 Mozna jakoś usunąc ten temat? Zrobie lepsze fotki i zrobie ponownie temat
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.