Tomass Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Czesc! W chwili obecnej suport wygląda tak: 2 miski, 2 wianki i ośka. Chciałbym go zaminić na jakis na maszynowkach. Pytanie tylko jak sprawdzić jaki gwint mam w ramie? Włoski, BSA a może jeszcze coś innego? Pozdrowka Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 2 miski, 2 wianki i ośka. hym przyznam szczerze że jak dosyć niedawno, rozkręcałem Wigry 3, to miał tego typu suport, ale nie przypominam sobie żeby był tam gwint na suport maszynowy. Sprawdź czy masz tam nagwintowaną ramę, jeżeli nie to wizyta w serwisie rowerek czeka w celu nagwintowania ramy, no jeżeli będzie taka możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jest na 100% nagwintowana. Miski są wkręcane w ramę. Nie jest w tej chwili rozkręcony, więc nie bardzo mam jak zrobić fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Mufa na gwint angielski (najpopularniejszy obecnie) ma lewy gwint od koronek, prawy z lewej strony; włoski ma prawy gwint z obu stron i większą średnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a jaka masz rame ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 bendus: Rama jest już dość leciwa, ale mam nadzieję, że jest tak jak mówisz Jutro pewnie będę miał chwilkę więc go rozbiorę i zobaczę jak to wygląda. Ogór: Stara, rometowska jeszcze :redface: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.