superrolnik Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Witam, proszę Was o radę. Zakupiłem ostatnio rower, który miał bardzo poobdzierane naklejki i musiałem ja usunąć. Natomiast były tak fajnie wydrukowane, że rower całkiem inaczej wyglądał. W tym momencie rama jest czarno biała i nie ma takiego płynnego przejścia pomiędzy kolorami(zdj w załączniku). Rower oryginalnie wyglądał tak link. Przeszukałem forum i niczego oprócz malowania nie znalazłem. Macie może jakiś namiar na firmę, która produkuje takie naklejki ? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
siimon Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Na alle.. jest sporo osób produkujących naklejki, nawet jak nie znajdziesz takich, które Ci interesują to pytaj może ktoś Ci dorobi.
xswistaqx Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Ja ostatanio postanowiłem wymienić naklejki na mojej rebie i skorzystałem z usług tego sklepu. Naklejka na zamówienie z tym, że projekt wykonałem sam. Jeśli sam sobie go nie wykonasz to może być ciężko znaleźć kogoś kto to zrobi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.