Skocz do zawartości
  • 0

jaki rower? pomocy

Gość Ola

Pytanie

Napisano

Witam wszystkich!

Poszukuję roweru do jeżdżenia rekreacyjnego, w cenie max 1000zł ( najlepiej do 700zł). Mam 20 lat, 170cm wzrostu. Przeglądałam rowery z warszawskiego skepu "bajki jak z bajki" (funpage na facebooku), ale nie wiem czy warto? Ktoś mógłby mi doradzic? byłabym bardzo wdzięczna.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Qwerty
Napisano

Cześć! Do jazdy typu rozrywkowej proponuję rower crossowy. Jest lekki, posiada duże 28 calowe koła, co sprawia, że łatwo się nim jeździ. Do tysiąca można spoko rower zgarnąć. Tylko trzeba poszukać: na allegro i tablicy. 

Napisano

Sorry, ale GT wygląda sto razy lepiej niż Lazaro. A co do osprzętu, to różnice nie są aż tak wielkie, jak co poniektórzy sugerują.

Zdecydowanie wolę lepszą ramę, niż przerzutkę Alivio w miejsce Acery.

Napisano
Sorry, ale GT wygląda sto razy lepiej niż Lazaro.

O gustach się nie dyskutuje :P

Co do lepszości ramy, to tyle ona lepsza, że jest sygnowana logiem renomowanego producenta... 

Wybrałbym Lazaro.

Ale GT też jest fajny za tę cenę, choć napęd ma nieco słabszy.

Napisano

No akurat co do ramy, to pozwolisz, że się z Tobą nie zgodzę. Rama GT jest lepsza niż rama Lazaro.  Ogólnie rower na GT wygląda zdecydowanie lepiej (bardziej rasowo), niż na dość dziwnej ramie Lazaro. Różnice w osprzęcie, jak dla mnie nie rekompensują mankamentów ramy Lazaro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...