Skocz do zawartości

[rower] Easy Ranger Collection

kalinah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten rower na zdjeciach znajomy podobno dostal od kogos ze Stanow. Oddal go mojej mamie, bo w miedzyczasie mial wylew, trafil do szpitala, i nikt sie tym nie zajmie. Rower podobno nieuzywany, tylko jeden hamulec czy to zablokowany, czy cos sie poluzowalo i wysunelo - nie wiem, jeszcze go nie widzialam.

IMG_2305.JPG

IMG_2306.JPG

IMG_2307.JPG

IMG_2308.JPG

Czy ktos z Was zna ten model? Czy moze byc ryzyko, ze rower z dystrybucji lokalnej na rynku amerykanskim - jesli to prawda - ma czesci wymienne na innych standardach niz w Europie, wiec czy czesci i akcesoria beda dostepne w Polsce? No i czy skora jest warta wyprawki, ze ewentualny naklad pracy, konserwacja czy serwisowanie nie przerosna wartosci roweru, bo okaze sie miec wytrzymalosc papierowego 3D;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jeśli nadal jesteś zainteresowana tematem, muszę Cię zmartwić. To zwykły rower z polskiego marketu, wart tyle, co dadzą na złomie. Miałem w domu praktycznie identyczny. Praktycznie, bo granatowy. Pozbyliśmy się go bardzo szybko, bo się tego nie dało wyregulować, a wrzucanie kasy w studnię bez dna i wymiana osprzętu byłą bez sensu. Historyjkę z Ameryką można wcisnąć między bajki.

Napisano

Hmm, jakos szczegolnie mnie to chyba nie dziwi, znajac niektore wyskoki tego goscia.. A ze Ameryka nie jest dla mnie synonimem spelnienia marzen to i dam rade;)

Wracajac, a jesli odpuscic sobie jakies wyzszych lotow regulacje, ograniczyc osprzet do minimum, na zimowke bylby? Da sie takiego tanim kosztem przeinaczyc na singla?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...