walus24 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Poszukuje roweru dla koleżanki. Wzrost 164cm, przekrok (nie znam "fachowego" słowa ) ok. 74cm. Zależy jej na tym, żeby cena nie przekroczyła 1300 PLN (to jest totalne maksimum). W grę wchodzą rowery używane, jednak byłoby dobrze gdyby był nowy. Co do przeznaczenia roweru to jestem pewny, że trafnie wybrała rodzaj, ponieważ będzie jeździła w lesie, w cięższym terenie, czasem drogi asfaltowe. Liczę na pomoc, ponieważ pierwszy raz pomagam w wyborze roweru, tymbardziej dla kobiety . Osobiście doradziłbym jej Kands 1300 (v-brake/disc), ale może są jeszcze jakieś sensowne sprzęty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PjeseczeQ Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Nie ma. Jak nie lubię polecać tych wynalazków Transroweru, tak tutaj muszę, bo nie ma alternatywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walus24 Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Tak jeszcze szperałem i znalazłem ramblera 6.0 2013, który mieści się w widełkach. Tylko czy geometria będzie pasować. Niestety w okolicy nie ma jak sprawdzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.