stawek Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam. Chciałbym was jeszcze raz koledzy prosić o pomoc. Moja dziewczyna chciała by sobie kupić komplet bielizny termoatywnej na wypady na narty oraz rowerowe. Czy kupi już jakiś sensowny komplet do 100zł ? Czy to zdecydowanie za mała kwota ? Proszę was o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Oj na temat bielizny to jest tu tego od groma.Po krótce napisze co wart uwagi i wydania każdej złotówki.Brubeck i Craft jeśli kupisz bieliznę z tej firmy będzie osoba zadowolona. Pamietaj że bielizna musi dobrze przylegać do ciała.Z tych tańszych to tata użytkuje tą z Lidla i ma porównanie do brubecka, mówi że całkiem spoko spełnia swoją funkcję. Nie wiem tylko czy jeszcze w Lidlu dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Za stówę nie kupisz dobrego kompletu, nawet na wyprzedażach. Możesz kupić za to jakiś cienki komplecik, ale na mrozie, a na nartach zwykle jest mróz - zmarznie. Zwykle za ponad stówę kosztuje dobra sama koszulka albo same spodnie termoaktywne. Dam przykład: mam komplet termo Craft http://sporto.com.pl/pl/p/CRAFT-ACTIVE-2-PACK-Bielizna-termoaktywna-damska-/1207. Nadaje się na umiarkowany mróz i trochę powyżej zera. Jak ktoś ma jeździć na nartach przy -20C to już trzeba kupić grubszy i droższy komplet. Ale jak widać tej zimy więcej nie trzeba było poza kilkoma dniami. Reasumując na takie zimy, jak ostatnie - dobra bielizna, a moim kobiecym okiem jest bardzo ładna kolorystycznie i miła w dotyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ja nie proponuję ci hiper drogiego Brubecka ani Lidlowego szajsu lecz coś bardzo ciepłego, miłego w dotyku i w miarę taniego. ale ....mało kobiecego http://armyworld.pl/product-pol-853-Bielizna-Termiczna-Termoaktywna-Level-2-III-Gen-Helikon-Czarna-Komplet-Bluza-Kalesony.html Bielizna jest bardzo ciepła gdyż zakładając na nie tylko jakieś spodnie wierzchnie można w komforcie wytrzymać przez długie godziny przy temperaturze -10 st C. Na uwagę zasługuje także dość długi golf, którego nie znajdziesz w innych kompletach bieliźnianych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 13 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 zerknij może na decathlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawek Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziękuje za wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.