xeg Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Szukałem amortyzatora do trekkinga, wymagania to otwory montażowe od pełne błotniki, czarny kolor, blok na kierownicy. max 400zł. Na placu boju pozostał jedynie NCX Lite RL jednak nie można go dostać w czarnej wersji a jak już się trafi to w cenie przekraczającej budżet podczas gdy wersję białą można wyrwać już za 300zł. Bardzo zależy mi na tym aby amortyzator był w kolorze czarnym i ostatnio znalazłem RST VITA RL o ile o NCX jest bardzo dożo opinii to o tym drugim nie mogę znaleźć. Czy ktoś forumowiczów używa ten amortyzator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeg Napisano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Z czarnym dałem sobię spokój, za to mam okazję kupić NCX ERL AIR w cenie NCX DRL, który lepszy dla osoby ważącej ~70kg? Jazda city>asfalt>cross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeg Napisano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Do zamknięcia, wyrwałem NCX DRL za 309zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.