MariuszXXX Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Sprzedam:Przerzutka Shimano XTR RD-M972 stan b.dobry - 280 złManetki Shimano XT SL-M770 stan b.dobry - 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszXXX Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nowa cena na manetki 230 zł. Przerzutka sprzedana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukivtec1 Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 witam za 200 moge wziasc a z tymi manetkami coś nie tak? bo widzę ze w połowie lutego jeszcze chciałeś kupić, a juz się pozbywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszXXX Napisano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Na chwilę obecną są wstępnie zarezerwowane, a z manetkami jest wszystko ok, mam dwa rowery niedawno dokupiłem drugą parę xt, później udało mi się nabyć manetki i przerzutkę X0 i dlatego sprzedaję jeden komplet xt. Wszystko sprzedane, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 25 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.