Lumperator Napisano 5 Października 2014 Napisano 5 Października 2014 Dobrze się prezentuje i waga coraz lepsza. Co do kabli NIRO - niestety jest to dziadostwo.
FiFiAk Napisano 9 Października 2014 Autor Napisano 9 Października 2014 To teraz tylko czekać ile pancerze wytrzymają hahaha Niedługo będzie jakaś aktualizacja, kilka części zmienione m.in dętki na schwalbe xx-light, miały być maxxisy flyweight ale zrezygnowałem z nich bo się oczytałem niezbyt pochlebnych opinii
FiFiAk Napisano 19 Października 2014 Autor Napisano 19 Października 2014 Aktualizacja Zmieniłem w końcu dętki na schwalbe xx-light, żonie podmieniłem przerzutke tylną i teraz mam deore xt shadow m772 ale żałuje, że z normalną sprężyną a nie odwrotną. Złamany koszyk meridy (pękł w miejscu podtrzymywania bidonu) zastąpiłem giętkim bbb flexcage, ten ma cały szkielet podtrzymujący bidon. Dodatkowo topCap i śruby z kominami do korby a2z. Aha i założyłem zapasową opone racing ralph na tył w wersji 26x2.1 a carbonowe siodło zmieniłem na SE. Jeszcze czekam aż przyjdzie mi na przód przerzutka xt a w przyszłości myślę, że zmienie korbe na jakąś używke XT ht2. Bar Ends: (Rogi) - Boplight Race - 58gBar Plugs: (Korki do kierownicy) - Ritchey WCS - 6gBottle Cage: (Koszyk na bidon) - BBB Flexcage + śruby alu - 24gBrake (Front): (Hamulec przedni) - Formula Oro K24 - 257gBrake (Rear): (Hamulec tylny) - Formula Oro K24 + adapter + śruby - 310gBrake Levers: (Klamki Hamulcowe) - Formula Oro K24 - wliczone w hamulceCables: (Pancerze i linki) - Niro Turbo Plus - 45gCassette: (Kaseta) - Shimano Deore XT 11-34t + lockring Token - 286gChain: (łańuch) - Shimano Deore XT CN-HG-93 + spinka SRAM Gold - 276gCrankset: (Korby) - Shimano Deore LX M572 + śruby i komint a2z + suport BB-ES51 - 928gDerlr (Front): (Przerzutka przednia) - Shimano Deore LX - 138gDerlr (Rear): (Przerzutka tylna) - Shimano Deore XT Shadow M-772 - 230gFork: (Widelec) - Manitou Skareb Comp Coli Custom + gwiazdka - 1525gFrame: (Rama) - Leader Fox Evolution 18" - 2016gGrips: (Gripy) - Ritchey WCS True Grips - 48gHandlebar: (Kierownica) - KCNC SC Bone Scandium 31,8mm/600mm - 131gHeadset: (Stery) - FSA Orbit Z + TopCap a2z - 93g Lockring Centerlock (Front + Rear): (Nakrętki) - Shimano Centerlock - 32gPedals: (Pedały) - Shimano XTR PD-M980 - 311g Rotor: (Front): (Tarcza prz.) - Shimano SM-RT54 160mm - 144g Rotor: (Rear): (Tarcze tyl.) - Shimano SM-RT54 160mm - 142g Seat: (Siodło) - Selle Italia XC SL Flow - 244gSeatpost: (Sztyca) - Fresh Gears Premium Carbon 27,2mm/350mm - 173gSeatpost clamp: (Zacisk sztycy) - Mounty Special 31,8mm - 17gShifters: (Manetki) - Shimano Deore LX - 245gSkewers: (Zaciski koł) - Aerozine Titan - 42gSpacers: (Podkładki pod mostek) - Mortop - 4gStem: (Mostek) - UNO Grade 2.0 31,8mm/80mm - 99gTire (Front): (Opona przednia) - Schwalbe Rocket Ron Evolution 26x2.1 - 362gTire (Rear): (Opona tylna) - Schwalbe Racing Ralph Evolution 26x2.1 - 461gTubes: (Dętki) - Schwalbe XX-light + nakrętki na wentyle GUB-Mf2 - 207gWheel Front: (Koło przednie) - 825g-Hub: (Piasta) - Shimano SLX CL-Rim: (Obręcz) - DT Swiss X430-Spokes: (Szprychy) - DT Swiss-Nipples: (Nyple) - No name-Rim tape: (Opaska) - SchwalbeWheel Rear: (Koło tylne) - 1023g-Hub: (Piasta) - Shimano SLX CL-Rim: (Obręcz) - DT Swiss X430-Spokes: (Szprychy) - DT Swiss-Nipples: (Nyple) - No name-Rim tape: (Opaska) - Schwalbe Razem : 10 702 g
Mod Team Puklus Napisano 17 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 17 Stycznia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.