Paulo852 Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 Witam Stoję przed wyborem roweru na nadchodzący sezon, mój budżet to jakby zmieścił się w 1500zł ale max mogę dać 2000zł Moje główne zastosowanie roweru to jazda na wsi czyli droga, drogi polne i nie raz pewnie wyprawa po lesie tak po ciężkim terenie. Ma być to rower crossowy. Upatrzyłem sobie już takie rowery jak: Hexagon x9 Level A2 lub B2 Jakie polecacie mi hamulce ? Rower chce kupić u sb w mieście na miejscu,nie ma ma opcji przez internet. Mam 185-190cm wzrostu. Jakieś inne propozycje? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
premier2 Napisano 12 Lutego 2014 Napisano 12 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.