Arni220 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Myślę, że w tym przypadku nie jest to do końca kwestia fenomenalności tego pana lecz ogólnie zdziadziałego społeczeństwa 2p. XX i XXI wieku. Takie czasy, do sklepu autem, w pracy przed biurkiem i kompem, w domu leżymy przed domowym centrum sterowania (pilot), wieczorem piwko, w weekend imprezka na ogródku. I jak tu mieć formę 20 latka? Nie da się niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Myślę, że w tym przypadku nie jest to do końca kwestia fenomenalności tego pana lecz ogólnie zdziadziałego społeczeństwa 2p. XX i XXI wieku. W tym to dużo racji jest. Jak pamiętam mojego dziadka to rowerkiem po zakupy jeździł a podciąganie się na drążku w rodzinnych zawodach zawsze wygrywał (nawet z wnukami - dwudziestolatkami). Kapcaniejemy zwyczajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.