Gucio13 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam, jestem tu nowy, więc na początku chciałbym się przywitać.Mianowicie jeżdżę w lekkim FR i od lata poprzedniego roku mam problem bo jak jeżdżę to bardzo wiatr i kurz dają mi po oczach. Dlatego zdecydowałem się zakupić gogle.Jakie gogle polecacie do kasku 661 Comp II Shifted w przedziale cenowym 100-200zł?Jestem otwarty na wszystkie propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Hej.Przy zakupie gogli zwróć uwagę by miały białe szybki,by były dość elastyczne i fajnie by było gdyby miały możliwość montowania zrywek. Przydaje się jak byś miał zamiar wystartować w jakiś zawodach czy coś, a była by brzydka pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio13 Napisano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wpadły mi w oko gogle Fox Main Pro są dwie szybki przezroczysta i jasno szara. Jest możliwość zamontowania zrywek, kosztują ok 150 zł, tylko nie wiem czy będą pasowały do mojego kasku:( Może wypowiedzą się użytkownicy Comp'a i powiedzą jakie mają gogle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Poszukaj przez internet w sklepach w Twojej okolicy, podzwoń potem podjedź tam z kaskiem i przymierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Nie ma sensu brania googli ze zrywkami, ile razy będzie Ci to potrzebne? Biała szybka? Też nie wiem czemu, jest to kwestia przyzwyczajenia. Ja mam Uvex'y Downhill II i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.