Ganimadeus Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Witajcie noszę się z zamiarem kupna roweru w najbliższym czasie. Będzie on używany na trasach po utwardzonym terenie jak i ścieżkach polnych, leśnych - beż nadmiernych szaleństw - ot tak rekreacyjnie może z odrobiną wariacji raz na jakiś czas ;p Stąd wybór padł na crossa. Przeglądałem nieco informacji żeby dokształcić się przed zakupem co zwykle czynię by być zadowolonym z zakupu. W moje ręce wpadły głównie ów 2 rowery: KELLYS EXQUISITE MODEL 2013r. UNIBIKE ZETHOS MODEL 2013r. Nie wiem jak w przypadku drugiego modelu ale co do kellysa powinienem znaleźć w budżecie, który chcę przeznaczyć na zakup roweru - myślę, że taka kwota pozwoli mi w pełni cieszyć się przyjemną amatorską ale i częstą jazdą. Dylemat pozostaje jeszcze co do kwestii hamulców na jedno cieszy mnie, że kellys ma vbrake z racji tego, że w tej cenie nie dostanę chyba przyzwoitych tarczowych hydraulicznych, a dwa mojemu typowi jazdy winny sprostać hamulce typu v-brake. Mój wzrost 179cm i waga super ciężka - 60kg z nastawieniem na przytycie paru kg ;d Co możecie mi jeszcze w tej kwestii doradzić? Z góry dziękuję i pozdrawiam
Mod Team Maniak Napisano 11 Lutego 2014 Mod Team Napisano 11 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.