Skocz do zawartości

[2000-2500]

Ganimadeus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witajcie noszę się z zamiarem kupna roweru w najbliższym czasie. Będzie on używany na trasach po utwardzonym terenie jak i ścieżkach polnych, leśnych - beż nadmiernych szaleństw - ot tak rekreacyjnie może z odrobiną wariacji raz na jakiś czas ;p Stąd wybór padł na crossa. 

Przeglądałem nieco informacji żeby dokształcić się przed zakupem co zwykle czynię by być zadowolonym z zakupu. 

W moje ręce wpadły głównie ów 2 rowery:

KELLYS EXQUISITE MODEL 2013r.

UNIBIKE ZETHOS MODEL 2013r.

Nie wiem jak w przypadku drugiego modelu ale co do kellysa powinienem znaleźć w budżecie, który chcę przeznaczyć na zakup roweru - myślę, że taka kwota pozwoli mi w pełni cieszyć się przyjemną amatorską ale i częstą jazdą. 

Dylemat pozostaje jeszcze co do kwestii hamulców na jedno cieszy mnie, że kellys ma vbrake z racji tego, że w tej cenie nie dostanę chyba przyzwoitych tarczowych hydraulicznych, a dwa mojemu typowi jazdy winny sprostać hamulce typu v-brake. 

Mój wzrost 179cm i waga super ciężka - 60kg z nastawieniem na przytycie paru kg ;d

Co możecie mi jeszcze w tej kwestii doradzić? 

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...