Skocz do zawartości

Gdańsk Osowa BikeTeam

bike3citi

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie nr.1 Czy są tu bikerzy z Gdańska-Osowy?

Pytanie nr.2 Jeśli są to jak bardzo są zaangażowani w rowerowanie?

(Zakładam że jeśli tu przeczytali ten post to dość mocno )

Pytanie nr. 3 Kto jest za zorganizowaniem Teamy MTB?

Pzdr

b3c

• 3 tygodnie później...

ja niejestem z osowy ale niedaleko mam,

co do teamu to chętnie bym się zapisał jeśli takowy powstanie ale niestety jeszcze tylko tydzień mi pozostał zanim wyjadę na przymusowe wakacje w jednostce sapersko-morskiej w Ustce więc musze jeździć i jeździć bo niewiem jak wytrzymam tą prawie 3 miesięczną szkółkę bez mojego bike'a, jaka szkoda że niema w naszej armii jednostek rowerowych <_<:D

No to jeżeli macie czas na zapoznawczą przejażdżkę (jeżeli o mnie chodzi, to raczej jakąś krótszą - ze 2-3h) jutro lub pojutrze w godzinach od rana do mniej więcej 16.00, to piszcie na PW albo GG. Można też zrobić jakiś dłuższy wypad w sobotę, ale co do mnie, to nie wiem jeszcze, czy nie wyjadę w sobotę na tydzień.

No dobra, to jako miejsce spotkania proponuję rondo koło Renka i Selgrosa - jest ono dobrym miejscem zarówno do wypadu w lasy oliwskie (wystarczy przejechać przez obwodnicę), jak i na okoliczne wioski (ulicą Meteorytową - nazwa jest adekwatna do stanu "nawierzchni", jeżeli tak można nazwać te piaski :P ).

W sumie jakiś wczesny wieczór (ale raczej po 18.00) też może by mi pasował, tylko musiałbym namówić moją dziewczynę (co nie powinno być szczególnie trudne, o ile wróci na czas z pracy).

Dzień i godzinę niech wybierze ten, kto ma najmniej możliwości. Mi pasuje wszystko jutro i pojutrze z wyjątkiem godzin mniej więcej między 16.00 i 18.00 (ewentualnie tylko do 16.00).

ja bym bardzo chętnie sie wybrał tylko że do 16 pracuję na Chełmie :-( więc mi pasują godziny po 17, ale raczej nie jutro, wieć ja jestem gotów na czwartek albo piątek, a i jeszcze takie pytanko: co to wogóle ma być za wypad? bo ja to jeżdzę street i mój rowerek na leśne szlaki to niezabardzo się nadaje :-)

pozdrówko

Zróbmy tak: ponieważ nie każdy zdąrzy przeczytać posty jak napiszemy o wypadzie na dniach (np ja), zaplanujmy go z większym wyprzedzeniem, np na następny tydzień. Ponieważ tu ktoś pracuje, tu ktoś nie może w godzinach 16-18, proponuję niedzielę godzina 11.00 na rondzie. Jedziemy w las, na 2-3 godzinki. Jakiś lajt, żebyśmy sie mogli poznać, a Ci, którzy z kondycją jeszcze nie stają najlepiej, nie czuli się pominięci. A kolega od streetu pokaże nam co potrafi przed wjazdem w busz;-)

A i proszę o kontakt kolegę z fikakowa, bo ja dojeżdżam ze Źródła Marii:-)

Ja w niedzielę wyjeżdżam, wracam w sobotę za tydzień. Może więc oprócz tego jakiś rajdzik w najbliższą sobotę? Ja i tak się umawiałem wstępnie na bardzo lajtowy rajd ze znajomymi, więc kto chce, może się dołączyć... Spotkanie będzie pewnie ok. 10-11 koło Kuźni Wodnej albo na mostku koło starego młynu w Oliwie - ale jutro jeszcze dam znać szczegółowo.

A tak czy inaczej jutro będę znowu o 10.00 na rondzie. I tak jeżdżę rano prawie codziennie. ;) Dziś nikogo nie było, więc pojechałem sobie obejrzeć Kamienną Twarz i starą skocznię narciarską w Dolinie Radości.

ja w sobote z kolei jestem ustawiony ok 9:30 w lesniczowce wprawdzie lajtowy kierunek mial byc na chwaszczyno ale kto wie moze oliva...

a co do ronda to bylem o 10:20 ale autem po drodze do pracy i jutro pewnie tez bede, tez autem ale moze stane zeby sie zapoznac ;)

Pozdrawiam

Dziś się zwinąłem o 10.17. :wub: O której leśniczówce mówisz? My z tej Oliwy uderzalibyśmy w lasy, ale można też fajnie pojechać Doliną Ewy, potem przez Owczarnię, potem przez pola za Osową do Chwaszczyna... Możliwości jest wiele.

Mnie, jakby co, rozpoznasz po naklejkach forumowych na rowerze i granatowych spodenkach z wielkimi żółtymi napisami KROSS, hahaha... :P

Spotkaliśmy się z Kadargo i umówiliśmy się na jutro w Gołębiewie ok. 9.20-30. Potem w planie jest zjazd do Oliwy po koleżankę - spotkanie ok. 10.00 na mostku przy Spacerowej koło młyna (aczkolwiek może nie będzie mogła - w takim wypadku dam znać wieczorem).

Jakby ktoś chciał dołączyć, to niech da znać na GG, wymienimy się telefonami.

a wiecie co? tak się składa że ja mam wolne albo niedziele ( tą 2 lipca :030: ) albo poniedziałek (ten 3 lipca :030: ) bo we wtorek ( ten 4 lipca :030: ) wyjeżdżam na prawie 3 miesięczne przymusowe wakacje do jednostki saperów w Ustce więc jazda z wami w niedzielę ( tą za tydzień :030: ) zupełnie odpada :025:

niewiem jak ja wytrzymam te 3 miechy bez mojego bike'a :025: :030: a może jest jakaś rowerowa jednostka wojskowa??? hehe

ale wracając do wspólnych jazd to na mnie chyba niema co liczyć, jak pisałem powyżej zostaje mi tylko poniedziałek więc jakby co to piszcie tuuuu, zaglądam kilka razy dziennie więc będę na bieżąco :030:

pozdrówko

Spotkania na mostku w Oliwie jednak nie będzie.

Będę w Gołębiewie, niestety pojeździć będę mógł chyba bardzo krótko. :)

W niedzielę wyjeżdżam, więc następne spotkanie, na którym będę mógł być, to następna niedziela. Do zobaczenia! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...