TheGie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kupię jak w temacie, tanią ramę ALU. Stan wizualny bez znaczenia (nie odrzucam uszkodzonej). -Rozmiar ramy 17" -koła 26" -główka 1 1/8 cala -hamulec tył: tarcza lub V-brake -niski budżet. - temat nie jest pilny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falkometr Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witaj mam ładną rame Accenta rozmiar 17 waga 1750g.w komplecie hak i zintegrowane stery oddam za 250 zł.Podaj e-maila podeśle pare fotek pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcysX Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Witam. Mam do sprzedania Krossa Hexagona V6. Tylko jest problem bo to rama 21". Ale opłaca się bo są nowe opony terenowe Kenda, ogólnie jest w stanie BDB, tarczowki, 899zł i gratis przesyłka. LINK http://tablica.pl/oferta/kross-hexagon-v6-rower-mtb-nowe-oponywysylka-gratis-CID767-ID4U2GB.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 MarcysX : całkowicie odbiega od wytycznych Mam 170cm wzorstu i przy 21" tłuk bym jajkami o ramę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcysX Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Ja mam 173cm i jeżdżę na 21" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsik Napisano 14 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Widać właśnie po wysokości siodła. Zresztą kolega szuka chyba ramy a nie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Tak właśnie, rozglądam się na ramą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 rama jamis xtrail 17 cali,tylko tarcza,sterówka 1,1|8 cala,210 do zapłacenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak96 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Kross LvL A7 11r 18" roczna 700zł ze sterami zaciskiem sztycy i pancerzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Krasiak96 - nie moja półka finansowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dziękuję za wszystkie oferty. Rama została zakupiona. Proszę o zamknięcie tematu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 6 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.