vszywiec Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Jaki zamiennik oleju polecacie, o zbliżonych parametrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ja brałem motorexa, a jakie są lepsze od motorexa, takie ktore nie metnieja, cena nie gra roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Motorex, Motul - najbardziej popularne zamienniki. Są to oleje do amortyzatorów motocyklowych i w rowerowych się dobrze sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 A liqui moly bedzie lepsze od motorexa i motula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 zrobiłem dzisiaj przeglad amora, czesciowo posiłkując sie filmikiem co prawda tam jest dart, ale budowa jest niemalże bliżnacza, coś jednak poszło nie tak po złozeniu okazuje sie ze blokada amorka nie dział, tzn pokretlo luzno chodzi, manetka nie zwalnia blokady, nie odbija, co zrobilem źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 26 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jeśli masz TurnKeya to wyskoczyła sprężyna. Trzeba wyciągnąć tłumik i się jej przyjrzeć. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 tłumik mam TurnKey, tlumik rozkrecilem spręzyna wyszła z rowka prowadzacego ale załozylem ją z powrotem, chyba jednak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 26 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Trzeba ją napiąć jeszcze a nie tylko założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) zaraz sie za to zabiore , jak ja napiąc? Jak poskładać ten tłumik? O co zachaczyc sprężynę w środku tłumika? Nie mam pojęcia jak to zrobić, poradzi ktoś coś? Edytowane 26 Lutego 2014 przez vszywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 (edytowane) http://cdn.sram.com/cdn/farfuture/8P-0tVkORbkGInkolAIhdpFLdojC5xQJaZJYYlfyeX8/mtime:1343165396/sites/default/files/techdocs/gen.0000000004207_rev_a_2013_sektor_recon_xc32_solo_air_service_manual.pdf Może ci pomoże cos.https://www.sram.com/sites/default/files/techdocs/tm_my102.pdf http://www.bike-components.de/bedienungsanleitungen/2011/rockshox/forks/rockshocks_technical-manual2007.pdf Edytowane 26 Lutego 2014 przez Scarper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vszywiec Napisano 26 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Serwisowki przydatne, ale jak poskładać tłumik nie doszukałem się niczego:-( budowa tłumija jest prosta, ale o co zaznaczyć sprężynę wewnątrz tłumika aby ja napiac, jutro cykne fotki może ktoś na coś wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi