Skocz do zawartości

Gdzie w 3mieście kupić rower ?

wwoMichal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie , gdzie najlepiej/najtaniej u nas kupić rower ? Przymierzam się do zakupu i w okolicy jest tylko Pro Sport w którym ceny są wysokie .

Napisano

Żuchliński - chyba 2 co do wielkości sklep w Polsce - granic Gdyni i Rumi

Wysepka - dziś jedna w Hali Oliva na Przymorzu, 2 pkt na Wysepce Wrzeszcz - koło Galerii Bałtyckiej

Sklep braci Banach w Gdyni na Morskiej, między AM i Kauflandem

Cyklo w Gdyni naprzeciwko Hali Targowej

Rock and Ride na Oliwie (50m od SKM)

Na wyjściu z SKM Wrzeszcza jest sklep rowerowo-snowbordowy

Epicentrum na Wielkopolskiej

I SportLand na Redłowie w stronę szpitala

Masz w czym wybierać! :)

Napisano

Jest jeszcze sklep Tysar, jak kupowałem rower żonie to własnie tam mogłem najtaniej zamówić. Poza tym centruję tam koła, czasami coś tam wymieniam i wszystko jest ok. Dobre ceny, miła obsługa.

Napisano

przede wszystkim - to ostatni dzwonek na zakup roweru w dobrej cenie (rocznik 2013) i wybranym rozmiarze ;)

wiesz jaki rower chcesz?

jeżeli nie, jedź do Żuchlińskiego, ma największy wybór, i pozwolą Ci pojeździć po parkingu :) tam sobie zdeycdujesz jaki rower i jaki rozmiar

ale wcale nie mają najtaniej, więc jak upatrzysz sobie jakąś sztukę, poszukaj w wyżej wymienionych sklepach.

ze swojej strony mogę dodać, że SKITEAM wynosi się z Matarni, i do końca lutego mają -30% na ceny katalogowe (w sklepie mają zaledwie kilka rowerów, ale Ci sprowadzą)

Napisano

nie wiedzą czy wogóle będzie odział w trójmieście, zbierają podpisy pod nie zamykaniem oddziału (ale z Matarni na pewno się wynoszą)

Napisano

Żuchliński to chyba najlepsza opcja, przy tak dużym asortymencie łatwo z nimi negocjować cenę. Omijaj szerokim łukiem oszustów z "master motocykle-rowery" w Gdyni przy wjeździe na obwodnice. Ceny roweròw jak i samego serwisu, jeśli w ogóle tą szopkę można nazwać serwisem są sporo wyższe niż w pozostałych Trójmiejskich sklepach. (To był błąd, że oddałem tam swój rower do serwisu.) Jakieś małe rozeznanie mam..

sam niedawno szukałem roweru w naszych okolicach, jednak postawiłem na zakup internetowy. Rozważ tą opcję...cena sporo niższa, a w razie problemów kurier w ramach gwarancji bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów przyjeżdża i zabiera rower spod samych drzwi.

Napisano

ze swojej strony mogę dodać, że SKITEAM wynosi się z Matarni, i do końca lutego mają -30% na ceny katalogowe (w sklepie mają zaledwie kilka rowerów, ale Ci sprowadzą)

już nie dają 30% zniżki. jakiś kierownik musiał iść po rozum do głowy:) i stwierdził, że 30% jest jedynie na towary które są obecnie w sklepie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...