wwoMichal Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Tak jak w temacie , gdzie najlepiej/najtaniej u nas kupić rower ? Przymierzam się do zakupu i w okolicy jest tylko Pro Sport w którym ceny są wysokie .
artex232 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Rowery Jan Kodzik, na kartuskiej. Ma fajne rowery w niskich cenach na zamówienie
skwarek2 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Żuchliński - chyba 2 co do wielkości sklep w Polsce - granic Gdyni i Rumi Wysepka - dziś jedna w Hali Oliva na Przymorzu, 2 pkt na Wysepce Wrzeszcz - koło Galerii Bałtyckiej Sklep braci Banach w Gdyni na Morskiej, między AM i Kauflandem Cyklo w Gdyni naprzeciwko Hali Targowej Rock and Ride na Oliwie (50m od SKM) Na wyjściu z SKM Wrzeszcza jest sklep rowerowo-snowbordowy Epicentrum na Wielkopolskiej I SportLand na Redłowie w stronę szpitala Masz w czym wybierać!
topol Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Jakies preferencje co do zastoswania owego roweru posiadasz? Cena?
kris750 Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Jest jeszcze sklep Tysar, jak kupowałem rower żonie to własnie tam mogłem najtaniej zamówić. Poza tym centruję tam koła, czasami coś tam wymieniam i wszystko jest ok. Dobre ceny, miła obsługa.
race Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 przede wszystkim - to ostatni dzwonek na zakup roweru w dobrej cenie (rocznik 2013) i wybranym rozmiarze wiesz jaki rower chcesz? jeżeli nie, jedź do Żuchlińskiego, ma największy wybór, i pozwolą Ci pojeździć po parkingu tam sobie zdeycdujesz jaki rower i jaki rozmiar ale wcale nie mają najtaniej, więc jak upatrzysz sobie jakąś sztukę, poszukaj w wyżej wymienionych sklepach. ze swojej strony mogę dodać, że SKITEAM wynosi się z Matarni, i do końca lutego mają -30% na ceny katalogowe (w sklepie mają zaledwie kilka rowerów, ale Ci sprowadzą)
race Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 nie wiedzą czy wogóle będzie odział w trójmieście, zbierają podpisy pod nie zamykaniem oddziału (ale z Matarni na pewno się wynoszą)
ProbeGT Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Żuchliński to chyba najlepsza opcja, przy tak dużym asortymencie łatwo z nimi negocjować cenę. Omijaj szerokim łukiem oszustów z "master motocykle-rowery" w Gdyni przy wjeździe na obwodnice. Ceny roweròw jak i samego serwisu, jeśli w ogóle tą szopkę można nazwać serwisem są sporo wyższe niż w pozostałych Trójmiejskich sklepach. (To był błąd, że oddałem tam swój rower do serwisu.) Jakieś małe rozeznanie mam.. sam niedawno szukałem roweru w naszych okolicach, jednak postawiłem na zakup internetowy. Rozważ tą opcję...cena sporo niższa, a w razie problemów kurier w ramach gwarancji bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów przyjeżdża i zabiera rower spod samych drzwi.
mario1979 Napisano 15 Lutego 2014 Napisano 15 Lutego 2014 Żuchliński - blisko Ciebie. W Gdańsku Tysar i Rowersi - ale to już z drugiej strony Trójmiasta.
race Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 ze swojej strony mogę dodać, że SKITEAM wynosi się z Matarni, i do końca lutego mają -30% na ceny katalogowe (w sklepie mają zaledwie kilka rowerów, ale Ci sprowadzą) już nie dają 30% zniżki. jakiś kierownik musiał iść po rozum do głowy:) i stwierdził, że 30% jest jedynie na towary które są obecnie w sklepie...
morganfriman Napisano 21 Lutego 2014 Napisano 21 Lutego 2014 Ja polecam od siebie mimo wszystko Żuchlińskiego. Kolega tam kupował, cenę utargował + jakieś gratisy.
Iwan89 Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 Przy okazji Żuchlińskiego, jakie marki odzieży tam można dostać? Oraz gdzie jest największy wybór ubrań rowerowych. Najbardziej szukam takich spodenek: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/vezuvio_czarne_lafonte.html
race Napisano 24 Lutego 2014 Napisano 24 Lutego 2014 żuchliński na pewno ma Endura, bo sam u niego kupowałem. najlepiej przedzwoń i podpytaj co jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.